«Θα έπρεπε να ντρέπεστε στα άλλα κανάλια και στις άλλες εκπομπές» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας

«Κάθεστε και σφάζεστε για τα καλά και τα κακά παιδιά, ο κόσμος χ@στηκε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα έπρεπε να ντρέπεστε στα άλλα κανάλια και στις άλλες εκπομπές» -

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 2/10 ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο ΟΑΚΑ, στο οποίο μπήκε προσωρινά λουκέτο (δείτε εδώ το βίντεο με την αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα), ωστόσο την Τρίτη 3/10 ξέσπασε ξανά, αυτή τη φορά προς τις αντίπαλες εκπομπές.

Επειδή στην εκπομπή του παρουσιάστηκε ένα έγγραφο σχετικό με τις συντηρήσεις και τα έργα στο κτίριο και ορισμένες εκπομπές του ανταγωνισμού το πρόβαλαν ως δικό τους αποκλειστικό, ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό

«Γίνομαι και λίγο γραφικός. Είναι ντροπή και δεν το λέω για μένα, γιατί το ρεπορτάζ το έφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή. Θα έπρεπε να ντρέπεστε στα άλλα κανάλια και στις άλλες εκπομπές. Είναι βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας, της δημοκρατίας και της ελεύθερης αγοράς.

Όταν το πρωί βγάζουμε ένα έγγραφο το οποίο το έφερε ο Τάσος και μέχρι το βράδυ βαφτίζεται έγγραφο άλλων εκπομπών και καναλιών, πρέπει λίγο να ντρέπεστε. Δε μπορεί τη δουλειά κάποιου ανθρώπου που έκανε μια επιτυχία, γιατί πήρε 10 τηλέφωνα, έφαγε τα μάτια του στα σάιτ, για να περνάει ρεπορτάζ... Δεν το λέω για την αφεντιά μου. Ο Τάσος το έφερε σε αυτή την εκπομπή. Μα ντροπή λίγο δηλαδή. Συγγνώμη για την παρένθεση, αλλά θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπεστε.

Κάθεστε και σφάζεστε για τα καλά και τα κακά παιδιά (δείτε εδώ για την κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην οποία αναφέρεται) και τα νούμερα τηλεθέασης. Ο κόσμος χ@στηκε για τα νούμερα τηλεθέασης. Για να βγάλετε την κακία σας για κάποιον που μπορεί να μην κάνει νούμερα τηλεθέασης μια μέρα, λες και αφορά τον κόσμο και ξεχνάτε τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και συναδελφικής αλληλεγγύης», είπε χαρακτηριστικά.