Νίνο: «Προφανώς εννοούσε κάτι άλλο και...» - Η απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Αγαπώ τον Ανδρέα, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με την απουσία του Νίνο από το "Fame Story" του 2002 (δείτε εδώ το σκηνικό). Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο Χάρης Λεμπιδάκης από την εκπομπή "Super Κατερίνα" του τηλεοπτικού σταθμού Alpha δέχτηκε απάντηση από το Νίνο και πήρε θέση σε σχέση με το ζήτημα.

Τι απάντησε ο Νίνο για την απουσία του από το "Fame Story" του 2002

Πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει μία άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό ιστορία από το "Fame Story" του 2002. Είχε μιλήσει για τους λόγους πίσω από αυτό και είχε δηλώσει, πως μόνο αυτός γνώριζε το λόγο. Ο γνωστός τραγουδιστής με απάντησή του τώρα βρέθηκε να σχολιάζει και να δίνει διευκρινήσεις σχετικά με το θέμα.

Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε, ότι έφυγε από την Ακαδημία, καθώς είχε έναν βήχα, που του είχε ταλαιπωρήσει το λαιμό. Πριν φύγει είχε συμβουλευτεί το Ροδίτη φίλο και συνάδελφό του, Γιώργο Γιαννιά, ο οποίος του είχε πει να πάρει μόνος του αυτή την απόφαση. Ο Νίνο φεύγοντας από το παιχνίδι πήγε στο νυχτερινό κέντρο "Ρωμαίο", στο οποίο εμφανιζόταν τότε ο φίλος του. Ο τραγουδιστής έμεινε ολόκληρο το βράδυ εκεί και είχε πάθει πολιτισμικό σοκ από τη δημοφιλία που είχε εκείνη την εποχή.

Πρόσθεσε, ότι λόγω συμβολαίου αποκλειστικότητας, το οποίο είχε υπογράψει με τη δισκογραφική εταιρεία "Heaven", δεν του επέτρεπε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση συνεργασίας κάθε είδους. «Είμαι υπερήφανος για το ξεκίνημά μου. Είμαι από τους καλλιτέχνες που δεν έχω ξεκίνημα, δεν έχω ούτε αφετηρία και ο κόσμος με έμαθε μέσα από τη δική μου αλήθεια. Αγαπώ τον Ανδρέα, σέβομαι αυτά που είπε, αλλά προφανώς εννοούσε κάτι άλλο και ίσως για κάποιον άλλον παίκτη».

Ο γνωστός παρουσιαστής όντας παρών στην εκπομπή, εξήγησε, ότι υπήρχε η δυνατότητα επικοινωνίας των παικτών. Παράλληλα, συμπλήρωσε, πως υποσχέθηκε στον τραγουδιστή να μην πει κάτι στην παραγωγή και να τον αφήσει να πάει να διαπραγματευτεί για τη μετέπειτα πορεία του.