Στα γραφεία του OPEN Πιερίδη, Τσαλαπάτη και Παπαδάκης - Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών

Ικανοποιημένοι μετά τη συνάντηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στα γραφεία του OPEN Πιερίδη, Τσαλαπάτη και Παπαδάκης - Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών

Στα γραφεία του OPEN βρέθηκαν η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Φοίβος Παπαδάκης, προκειμένου να συζητήσουν με το κανάλι για το τηλεοπτικό μέλλον και την εκπομπή τους το Σαββατοκύριακο.

Αμέσως μετά οι παρουσιαστές έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star και παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να δώσαν καμία πληροφορία, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συνάντηση.

Δείτε εδώ τους φετινούς παρουσιαστές εκπομπών του OPEN.

Τι είπαν Πιερίδη, Τσαλαπάτη και Παπαδάκης για τη συνεργασία τους με το OPEN

«Είχαμε μια πολύ επικοδομητική συνάντηση, τις ανακοινώσεις θα τις κάνει το κανάλι. Είναι πολύ καλή η διάθεσή μου», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Οι συζητήσεις πήγαν τέλεια γιατί πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία παρέα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, όλα θα τα πει το κανάλι».

Ωστόσο στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι ο Τριαντάφυλλος δεν βρέθηκε στο Open, η παρουσιάτρια γέλασε χωρίς να κάνει καποιο σχόλιο.

Από την πλευρά της, η Φελίσια Τσαλαπάτη ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρω πότε θα κάνουμε πρεμιέρα, σιγά σιγά να ξεκινήσουν οι εκπομπές που είναι πρώτες να βγαίνουν, για να φτάσουμε κι εμείς. Πιστεύω ότι θα γίνουν προσθήκες, δεν θα είναι το καλοκαιρινό. Δεν με αφορά αν θα ηγείται κάποιος, δεν με νοιάζει καθόλου. Από ότι κατάλαβα, όλοι οι καλοί χωράμε».

Στις δικές του δηλώσεις ο Φοίβος Παπαδάκης δήλωσε: «Προετοιμάζουμε κάτι πολύ όμορφο μαζί με την ομάδα. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα. Φαντάζομαι ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει. Δεν έχει σημασία που δεν ήρθαν μαζί με τα κορίτσια, δεν λέει κάτι αυτό.»

«Όποια προσθήκη έρθει ευπρόσδεκτη είναι, για καλό θα γίνει. Ονόματα πολύ δυνατά, θα είναι χαρά μου να συνεργαστώ με κάποιο από τα ονόματα που ακούγονται ή ακόμη και με όλα. Θα έχουμε μεγάλο πλατό» κατέληξε.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις: