Θεοφανία Παπαθωμά: Η ανάρτηση που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Γρηγόρη Πετράκο

Μήνες πριν μαθευτεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες κι αυτό γιατί έχει κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ενώ ο δεύτερος απέφυγε να μιλήσει γενικότερα στην κάμερα του Super Κατερίνα μόλις εκείνη τον πλησίασε έξω από το σπίτι (δείτε εδώ το βίντεο). Για το σκηνικό αυτό, την Τρίτη 3/10, η Έλενα Πολυκάρπου επισήμανε:

«Πρέπει να μένει μόνος. Δεν είδαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά χθες εκεί», χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Πετράκο

Δηλώσεις, μάλιστα, για τον χωρισμό έκανε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Κορίνα Μανταγάρη, η οποία έβγαλε στη φόρα την είδηση στη Real News: «Δυστυχώς, αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος της και καλό είναι αυτή η είδηση να φτάσει ως εκεί. Καλό θα είναι να σεβαστούμε ότι αυτό το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και όπως επέλεξε και τα 10 χρόνια της πορείας του να κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν είχε δώσει στα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, έτσι καλό θα ήταν να μείνει και η είδηση του χωρισμού», είπε.

Με την Έλενα Πολυκάρπου να αναφέρει μετά τις δηλώσεις της: «Μίλησα με δύο πολύ καλές φίλες της Θεοφανίας Παπαθωμά, οι οποίες συναντήθηκαν όλες μαζί σε ένα κάλεσμα που έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Δεν ήξεραν τίποτα».

Και ενώ όλα είναι κάπως μετέωρα, ο Χάρης Λεμπιδάκης έφερε στο προσκήνιο μία ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός στις 7 Ιουλίου, γράφοντας στα social media της: «Καινούρια ζωή», κάτι που θεωρείται πλέον πως σχετίζεται με το τέλος της σχέσης της με τον πατέρα των παιδιών της.

Δείτε επίσης: Μετά το χωρισμό έπεσαν τα πρώτα unfollow στο Instagram