Γρηγόρης Πετράκος: Η αντίδραση του όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για το χωρισμό του από την Θεοφανία Παπαθωμά

Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Πετράκος: Η αντίδραση του όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για το χωρισμό του από την Θεοφανία Παπαθωμά

Πρώτο θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές είναι το ρεπορτάζ που θέλει την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο να χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια σχέσης και απόκτησης δυο παιδιών (δείτε τα εδώ). Όπως γράφτηκε οι λόγοι του χωρισμού τους είναι κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα.

Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση βέβαια, έδειχναν πολλοί ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι με τους δυο να έχουν τρυφερές στιγμές, ενώ σε μια πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού, εκείνος της σχολίασε καρδούλες, με αποτέλεσμα να προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το ρεπορτάζ με δηλώσεις, ακόμη και των ίδιων.

Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Χρηστίνα Βουδούρη, συνάντησε τον Γρηγόρη Πετράκο και τον ρώτησε αν ισχύει η είδηση. Ο τραγουδιστής ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει παρά μόνο έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση...

Τι αναφέρουν συνεργάτες του

Η ίδια εκπομπή επικοινώνησε με συνεργάτες του Γρηγόρη Πετράκου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στην Πάτρα!

«Σήμερα κάτι άκουσα δεν ξέρω αν ισχύει, δεν έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη καθόλου. Δεν έχω υπόψιν μου τίποτα, πέραν από αυτό που άκουσα. Τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο που ήταν τελευταία ημέρα στο Χάραμα, ήταν φυσιολογικός. Αν είχαν χωρίσει νομίζω θα μου το έλεγε, δεν μου είπε κάτι. Φέτος το καλοκαίρι η Θεοφανία δεν ήρθε να τον δει», είπε ο ιδιοκτήτης του κέντρο.

Από την άλλη ωστόσο, συνεργάτης του επίσης στο κέντρο, αποκάλυψε πως πριν μια εβδομάδα, του είχε διαψεύσει πως χώρισε: «Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν μαζί. Και επειδή έχουμε καλή σχέση και τα λέμε τον ρώτησα ευθέως Η απάντηση ήταν κατηγορηματική "όχι"! Μάλιστα, συζητούσαμε ότι εδώ και δυο τρεις εβδομάδες το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αυτή τη φήμη. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό που λέει το δημοσίευμα, αν γκουγκλάρετε θα το δείτε από πότε γράφεται. Προσωπικά, θα πιστέψω τον Γρηγόρη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνωρίζω, όχι όσους γράφουν τα δημοσιεύματα. Κατά τα άλλα ο χρόνος θα δείξει», είπε.