«Απογοήτευση νιώθει...» - Η πρώτη αντίδραση του Βασίλη Καρρά για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν νεκρό

"Έσπασε" τη σιωπή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έντονο θέμα συζήτησης έχει γίνει ο Βασίλης Καρράς, εξαιτίας της φήμης που κυκλοφόρησε, λέγοντας πως ο σπουδαίος τραγουδιστής δε ζει πια, με το twitter να έχει κατακλυστεί από τέτοιου είδους μηνύματα και σχόλια, με άλλους να έχουν σοκαριστεί και άλλους να έχουν εκνευριστεί με τα ψεύδη που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ αναλυτικά όλο το παρασκήνιο).

Τόσες ημέρες ο καλλιτέχνης παρέμενε σιωπηλός, συνεχίζοντας να δίνει τη δική του μάχη για την υγεία του, μπαινοβγαίνοντας στο νοσοκομείο, ωστόσο την Τρίτη 3/10 "έσπασε" τη σιωπή του μέσου του δικηγόρου του, Γρηγόρη Κωτσόπουλου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που λαμβάνει από τους θαυμαστές του, αλλά και την απογοήτευσή του για τα fake news.

Η πρώτη αντίδραση του Βασίλη Καρρά για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν νεκρό

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει. Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης.

Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι που δίνει τον δικό του αγώνα όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι σε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του».

Δείτε επίσης: Εκεί έχει ζητήσει να γίνει η ταφή του: Φωτογραφίες από την φάρμα του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας