«Μια είδηση που σίγουρα προκαλεί μια αηδία» - Σάλος στο Twitter με το όνομα του Βασίλη Καρρά ενώ εκείνος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο

«Είναι υποχρεωμένη η δίωξη να βρει αυτό τον αλήτη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Μια είδηση που σίγουρα προκαλεί μια αηδία» - Σάλος στο Twitter με το όνομα του Βασίλη Καρρά ενώ εκείνος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο

Με αρκετή ένταση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 2/10 η εκπομπή Super Κατερίνα, αφού η παρουσιάστρια αυτής ,Κατερίνα Καινούργιου, μετά την καθιερωμένη πασαρέλα της και το καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό, δήλωσε πως το βράδυ του Σαββάτου, μετά την βάπτιση στην οποία ήταν νονά (δείτε εδώ τι φόρεσε), γυρνώντας σπίτι συνειδητοποίησε την χυδαιότητα των social media αφού αντίκρισε tweets να αναφέρουν πως ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς πέθανε.

Πιο συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής αναφέρθηκε πως το βράδυ του Σαββάτου, κατά την διάρκεια προβολής του Fame Story, κάποιος χρησιμοποίησε στο twitter το hashtag του, το οποίο τρένταρε πρώτο, για να διαδώσει fake news τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά παίρνει θέση

Ο δικηγόρος της οικογένειας και του τραγουδιστή προέβη σε μια ανακοίνωση δηλώνοντας φανερά την δυσαρέσκεια όλων σε όλο αυτό.

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγα 24ωρα, η οικογένεια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή στο Facebook παρακάλεσε, με επίσημη ανακοίνωση, τους πάντες να σεβαστούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βασίλης.

Η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά από την οικογένειά του σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρει πως ο τραγουδιστής είναι και προετοιμασμένος για άλλο, ακόμα και για το πιο κακό σενάριο...

Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω δημοσίευμα ο γνωστός τραγουδιστής έχει ζητήσει η τελευταία κατοικία του να είναι η φάρμα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, δηλαδή το μέρος όπου γεννήθηκε, στο οποίο έχει επιστρέψει κιόλας σε μόνιμη βάση εδώ και αρκετά χρόνια, αναλαμβάνοντας (και) χρέη αγρότη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον παράδεισο εκεί).

Επίσης, πάνω σε συζητήσεις που έχει κάνει με τα πιο δικά του πρόσωπα έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του -όταν έρθει εκείνη η ώρα- να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και αντί για δάκρυα να ακούγονται μπουζούκια και τραγούδια!