«Κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή...» - Η επίσημη ανακοίνωση για τον Βασίλη Καρρά

«Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες διανύει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, με τον αδερφό του σε πρόσφατες δηλώσεις του να αποκαλύπτει πως εκείνος το αντιμετωπίζει όσο πιο ήρεμα μπορεί και βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Σύμφωνα από την άλλη με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο τραγουδιστής φέρεται να έχει δημοσιοποιήσει ήδη στους αγαπημένους του ανθρώπους κάποιες από τις τελευταίες του επιθυμίες (δείτε τες εδώ).

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, σύμφωνα με το επίσημο fan club του, κυκλοφορεί σε κάποια sites η είδηση πως έφυγε από την ζωή. Έσπευσαν λοιπόν, να αποκαταστήσουν την αλήθεια, λέγοντας πως τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: «Μια είδηση που σίγουρα προκαλεί μια αηδία» - Σάλος στο Twitter με το όνομα του Βασίλη Καρρά ενώ εκείνος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο

Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση του Βασίλη Καρρά

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος,απο διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς.Έχετε καταφέρει να καταρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ότι η ίδια η ασθένειά του.Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους...», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Το σπίτι που μένει

Ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απομονωθεί στη φάρμα του θέλοντας να είναι κοντά στην φύση και στην ηρεμία αυτής.

Η συγκεκριμένη φάρμα, λοιπόν, βρίσκεται όπως προαναφέραμε στο Κοκκινοχώρι σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου με τους κατοίκους να ασχολούνται με την καλλιέργεια αμπελιού, αμυγδαλιών και ελιών. Η Φάρμα Καρρά ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000. Έκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει τα παραδοσιακά προϊόντα, στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα έπειτα από κλείσιμο ραντεβού να επισκεφτείτε το κτήμα Καρρά. Θα ξεναγηθείτε στους χώρους του, και θα απολαύσετε το γραφικό σκηνικό και γαλήνιο τοπίο. Επίσης θα δείτε βήμα προς βήμα τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων τους και θα μπορέσετε να τα προμηθευτείτε κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης σας.