«Δείτε διαφορά μέσα σε 3 χρόνια!» - Με ένα βίντεο στα social media απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πυρά κατά Μητσοτάκη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Την απάντησή του, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε με ένα βίντεο στα social media, o νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα 02/10, σε τηλεοπτική συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο Κυριακος Μητσοτάκης ανέφερε: «δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με το κενό», τονίζοντας ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι στιγμής, δεν έχει παρουσιάσει πολιτικές θέσεις.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης για τον περιστατικό με τον Αχχιλέα Μπέο: «Καλώ τον πρωθυπουργό να...»

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε πύρα στον Πρωθυπουργό λέγοντας:

«Δείτε διαφορά μέσα σε 3 χρόνια! 2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί». 2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ» έγραψε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στο βίντεο αναφέρει: «2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί». 2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη. Ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που υπόσχονται και παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις τους, σταματάει εδώ. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στις πράξεις, σταματάει εδώ. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής, ό,τι λέει θα το κάνει. Και για ό,τι κάνει, θα έχει όλη την ευθύνη.»

Δείτε διαφορά μέσα σε 3 χρόνια! 2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί». 2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει. Και για ό,τι κάνει, θα έχει όλη την ευθύνη.

Posted by Stefanos Kasselakis on Tuesday, October 3, 2023

Η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με την ΠτΔ

Νωρίτερα σήμερα, 3/10 ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συζητήσουν την κρίσιμη κατάσταση που διανύει η χώρας μας το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές του Βόλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, φορώντας αυτή τη φορά με κοστούμι και γραβάτα, πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, το πρωί της Τρίτης 3/10, για πρώτη φορά ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τα είδα και χθες δια ζώσης τα προβλήματα. Έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από άμεση αρωγή από την πολιτεία στις περιοχές που έχουν υποστεί τις πλημμύρες και τις φυσικές καταστροφές. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας θα το κάνουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.