Ορέστης Χαλκιάς και Γιάννης Τσορτέκης ποζάρουν μαζί - Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του "Maestro"

H ανάρτηση από την επίσιμη σελίδα στο Instagram

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: maestroinblue.tvseries
Instagram: maestroinblue.tvseries

Στους Παξούς βρίσκονται οι ηθοποιοί της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro" για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου (δείτε εδώ φωτογραφίες), που θα προβληθεί στο MEGA, μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν.

Η απήχηση της σειράς ήταν τεράστια τόσο στο ελληνικό κοινό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, αφού μιλάμε για την πρώτη ελληνική παραγωγή, που μπήκε στο Netflix.

Η ανάρτηση με τον Ορέστη Χαλκιά και τον Γιάννη Τσορτέκη

Η επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram ανήρτησε δυο φωτογραφίες από τα γυρίσματα όπου ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιάννης Τσορτέκης ποζάρουν μαζί.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το νέο κύκλο του Maestro

Μέσα από το λογαριασμό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο instagram και συγκεκριμένα μέσα από την ανάρτησή της ην Πέμπτη 22/6 είδαμε το απόλυτο spoiler για το νέο κύκλο. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φαίνεται να κρατάει ένα μωρό, με τα σχόλια να αναφέρουν πως γεννήθηκε εν τέλει το παιδί, στο οποίο ήταν έγκυος η σύντροφός του.

«Το νεότερο μέλος στο cast του Maestro έκανε την πρώτη του guest εμφάνιση…New casting member (and the youngest)», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Οι αποκαλύψεις του Παπακαλιάτη για το Maestro 2

«Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν βέβαια νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο και είναι ο άνθρωπος που θα έρθει προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού», είπε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.