Δανάη Μπάρκα: «Έχε χάρη που το παίζω άνετη...» - Πήγε γυμναστήριο

Καλή προπόνηση!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει το κοινό με την κόντρα που έχει ξεκινήσει με τη Μαρία Σολωμού και τον σύντροφό της, Mente Fuerte. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη!", που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA, αναφέρθηκε ζωντανά στη νέα της ενασχόληση ζωντανά στον αέρα.

Τι είπε η Δανάη Μπάρκα ζωντανά στον αέρα της εκπομπής για το γυμναστήριο

Ο Άρης Καβατζίκης στην αρχή της σημερινής εκπομπής, Τρίτης 3 Οκτωβρίου, της έκανε αναφορά στην καινούργια ενασχόληση, που ξεκίνησε πρόσφατα η παρουσιάστρια. Η ίδια δήλωσε, πως δε νιώθει το δεξί της χέρι, «αυτό το χέρι δεν το νιώθω», είπε δείχνοντάς το.

«Έχε χάρη που το παίζω άνετη», σημείωσε με χιουμοριστικό τρόπο η ηθοποιός στον συνεργάτη της, ο οποίος την πείραζε. «Του υποσχέθηκα, ότι θα πάω και σήμερα. Από αύριο δεν ξέρω», συμπλήρωσε στον ίδιο τόνο. «Κωνσταντίνε μου, συγγνώμη, αν μας βλέπεις», είπε απευθυνόμενη στον προσωπικό της γυμναστή.

«Θέλω να μπω σε πάγο και να κάτσω δέκα χρόνια», πρόσθεσε μετά από την έντονη δραστηριότητα, την οποία είχε χθες και όπως φαίνεται την ταλαιπώρησε. Ο Γιώργος Κρικοριάν, της εξήγησε, πως «Είναι φυσιολογικό αυτό το πιάσιμο. Συνέχισε και θα περάσει». Τότε, η παρουσιάστρια τον ρώτησε, εάν τον έχει βάλει ο Κωνσταντίνος, ο προσωπικός της γυμναστής, και γέλασε όλο το πάνελ. Έτσι, αναμένουμε να πληροφορηθούμε από το Instagram της ή από την ίδια μέσω της εκπομπής, εάν θα συνεχίσει τη νέα της αυτή δραστηριότητα.

Τέλος, στο video που που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπό τη μορφή video σε story, λέει για πλάκα στο γυμναστή της, πως εκείνη θα πηγαίνει εκεί για καφέ και όχι για να ασκείται, ενώ είναι εμφανώς κατάκοπη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δημοσίευσε την προσπάθειά της υπό τη μορφή video σε story:

Μπάρκα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή που μιλάει για τη γυμναστική της: