«Έκανα την τεράστια ηλιθιότητα...» - Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Γρηγόρη Γκουντάρα στη Ναταλί Κάκκαβα

Πριν από 14 χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας προχώρησε σε μία σπάνια αποκάλυψη για την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 3/10. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επεισοδιακή πρόταση γάμου που της είχε κάνει.

Αποκάλυψε, δηλαδή, το μέρος που αποφάσισε να της κάνει έκπληξη με το δαχτυλίδι που είχε διαλέξει για εκείνη, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από αυτή, καθώς φαίνεται πως η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί κατά λάθος για αυτό που θα ακολουθούσε.

Δείτε επίσης: «Σε µια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες...» - Η εξομολόγηση της Ναταλί Κακκαβά για το γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

«Της έκανα πρόταση γάμου μέσα στο αυτοκίνητο, καθ' οδόν. Είχα πάρει το δαχτυλίδι να της το δώσω σε ένα κλαμπ που είχαμε πάει τότε νέοι και επειδή είχα αγωνία μην το χάσω λέω "άστο θα την κάνω μετά" και φεύγοντας κάνω δεξιά στον δρόμο. Είχαμε πιει και κάτι κρασιά. Το θυμάμαι το σημείο, είναι στο Χαλάνδρι. Πριν από 14 χρόνια.

Της είπα και την ημερομηνία που παντρευόμαστε, είχα ρωτήσει την Άση Μπήλιου. Ευτυχώς δέχτηκε. Το περίμενε. Οι γυναίκες έχετε πάντα το ένστικτο και καταλαβαίνετε. Έκανα την τεράστια ηλιθιότητα... Ήθελα να πάρω μονόπετρο και στέλνω σε φίλο μου – νόμιζα- "πάμε, θέλω να πάρω μονόπετρο στη Ναταλί, θέλω να της κάνω πρόταση" και μπερδεύτηκα και το έστειλα στη Ναταλί. Μόλις το καταλαβαίνω την παίρνω τηλέφωνο και της λέω "μη το ανοίξεις". Το άνοιξε το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν μου είπε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στη Super Κατερίνα - Η αποβολή του τρίτου παιδιού του με την Κάκκαβα και ο θάνατος των γονιών του