«Κάνε με να κ@υλώσω» - «Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι, να το μαζέψουμε!»: Αμηχανία στο Στούντιο 4 με τα σχόλια του Σταμάτη Κραουνάκη

Η παρέμβαση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάνε με να κ@υλώσω» - «Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι, να το μαζέψουμε!»: Αμηχανία στο Στούντιο 4 με τα σχόλια του Σταμάτη Κραουνάκη

Την Τρίτη (2/10) ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με τον ίδιο να μιλάει ανοιχτά για την καριέρα του, το παρελθόν του αλλά και όσα φιλοδοξεί για το μέλλον του.

Σε ερώτηση μάλιστα για τα κομμάτια, που έχει γράψει και έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία ο ίδιος δήλωσε, πως μπορεί στο σήμερα να συγκινηθεί με ένα κομμάτι του, που παλιότερα δεν του προκαλούσε τα ίδια συναισθήματα.

Αυτό που τόνισε, ο Σταμάτης Κραουνάκης ότι έχει μείνει ίδιο σε σχέση με τον εαυτό του το 80' αλλά και στο σήμερα είναι τα λευκά του πουκάμισα, καθώς έχει εκλείψει για εκείνον η ένταση στα πράγματα.

Δείτε επίσης: «Πεταμένα λεφτά!» - "Ξέσπασε" ο Σταμάτης Κραουνάκης για το αντρικό φύλο

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη που έφεραν αμηχανία στο Στούντιο 4

«Έχουν μείνει ίδια μόνο τα πουκάμισα μου τα άσπρα. Λείπουν άνθρωποι πολλοί από εκείνη την εποχή, τη δική μου. Μου λείπει τώρα πάρα πολύ η περιπέτεια. Δεν μπορώ να πω τη λέξη στην τηλεόραση. Αδυσώπητη κ@υλ@. Είναι και εκείνη η εποχή και η ηλικία. Κάνε με να νιώσω, κάνε με να κ@υλώσω, κάνε με να γουστάρω», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι, να το μαζέψουμε», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Είμαι πανερωτικός, αυτό δε σημαίνει ότι πάω και...»

«Είμαι πανερωτικός. Για να τελειώνουμε δεν εννοώ καθόλου το @@@@ι. Εννοώ το στυλ σου, εννοώ τα μάτια σου, εννοώ έναν άνθρωπο που θα μου δείξει τρυφερότητα. Εννοώ μια μεγάλη γυναίκα που της έχω αγάπη μεγάλη, που είναι βασικό μου θέμα ή κι ένα νεότατο που βλέπω στα μάτια του ένα ταλέντο. Έλεος. Το πανερωτιστής δεν σημαίνει πάω και @@@@μαι παντού με όλους. Συγγνώμη. Μα για να το κάνουμε και ξεκάθαρο. Άλλωστε για να το πω κι εγώ κατά τη Δήμητρα Λιάνη… Έχω κλείσει. Είμαι 66 στα 67, τα πολλά ντουζένια έχουν παρέλθει, αν τυχόν έρθει κάτι και μας απογειώσει θα το συζητήσουμε», είπε πει ο Σταμάτης Κραουνάκης.