Σπάνια κοινή έξοδος για την Παναγιώτα Βλαντή και το σύζυγό της - Κομψή με μακρύ σατέν κιμονό η ηθοποιός

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παναγιώτα Βλαντή έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που προχώρησε σε μυστικό γάμο με το σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο (δείτε εδώ τι είχε πει για το γάμο τους η Βλαντή).

Μέσα από μία σπάνια κοινή έξοδο, που έκανε το ζευγάρι στο θέατρο μικρό άνεσις στην επίσημη πρεμιέρα "Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος" είδαμε την ηθοποιό χαμογελαστή στο πλάι του καλού της.

Η έξοδος της Παναγιώτας Βλαντή με το σύζυγό της

Ο αποκλειστικός φακός του Υouweekly.gr απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι με την Παναγιώτα Βλαντή να εντυπωσιάζει μέσα από το κομψό look της με πορτοκαλί πέδιλα και φλοράλ σατέν κιμονό.

Παναγιώτα Βλαντή - Σύζυγος

Η απόφαση για την κατάψυξη ωαρίων

«Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά, ήθελα να το κάνω πολύ κλειστά και να το μοιραστώ, εγώ, εκείνος και λίγοι δικοί μας άνθρωποι. Δεν είχε πολύ άγχος, ενώ μου άρεσε η συμβίωση δεν είχα στο μυαλό μου το πότε θα παντρευτώ. Μάλλον για να το αποφάσισα θα σήμαινε ότι αυτός ο άνθρωπος θα είχε κάτι που με έκανε να το θέλω και εγώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή για το γάμο και το σύζυγό της.

«Καταρχάς θέλω να πω στις νέες κοπέλες να μην έχουν άγχος, να κάνουν το παιδί τους όποτε νιώσουν έτοιμες, γίνεται η κατάψυξη ωαρίων πια, έχω κάνει και εγώ. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ και το έχω θαυμάσει! Το έχουμε σκεφτεί και εμείς αυτό», κατέληξε η Παναγιώτα Βλαντή!