«Φοβόμουν πολύ το γάμο και...» - Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογείται για το σύζυγό της

«Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Φοβόμουν πολύ το γάμο και...» - Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογείται για το σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 6/4 η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha στο Άσε μας ρε μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Η αναφορά της Παναγιώτας Βλαντή στο γάμο της

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω».

«Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Ελπίζω να μην ξεχαστεί γιατί δεν είναι μόδα»

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα στον χώρο του θεάτρου καθώς τόνισε πως πρέπει να σταματήσει η κατάχρηση εξουσίας.

«Μόνο ανακούφιση νιώθω, ελπίζω να μην ξεχαστεί, δεν είναι μόδα. Ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουνε και προτρέπω ανθρώπους να μιλήσουν εκεί που πρέπει. Να σταματήσει η κατάχρηση εξουσίας. Παντού υπάρχει αυτό αλλά στο δικό μας χώρο «πουλάει» περισσότερο».