Εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για το γιο Σιαμπάνη & Σταθοκωστόπουλου - Η συγκινητική φωτογραφία με τον Οικονομόπουλο και το μικρό Φώτιο

Νονός και βαφτιστήρι αγκαλιά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος πριν από μερικούς μήνες έζησαν την ευλογία της βάφτισης του πρωτότοκου γιου τους, ο οποίος με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο πήρε το όνομα ''Φώτιος'' (δείτε εδώ την άγνωστη σχέση, που έχουν με τον τραγουδιστή).

Μια ακόμα πολύ ευτυχισμένη ημέρα για την οικογένεια της Σιαμπάνη και του Σταθοκωστόπουλου ήταν η Δευτέρα (2/10), καθώς διοργανώθηκε το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου τους με τον Νίκο Οικονομόπουλο να μη λείπει από κοντά τους.

Το πάρτι γενεθλίων του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Από αναρτήσεις και stories, που έγιναν μάλιστα στο instagram είδαμε το θέμα του πάρτι, τον ιδιαίτερο στολισμό αλλά και τη στιγμή, που ο μικρός Φώτιος έσβησε την τούρτα του μαζί με τους γονείς του.

Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή βάφτιση του γιου τους

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί

Ελευθερία Ελευθερίου Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος βάφτιση

Αμαρυλλίς βάφτιση παιδιού Σταθοκωστόπουλου Σιαμπάνη

Μετά το μυστήριο, φυσικά, ακολούθησε γλέντι, με τον νονό να τραγουδά στο πνευματικό του παιδί το κομμάτι του "Για κάποιο λόγο", συγκινώντας όλους τους καλεσμένους.

Μιλώντας στις κάμερες ο ίδιος, δήλωσε: «Εύχομαι στο μωρό να ζήσει να ευτυχήσει και να είναι πάντα ένας πολύ καλός Χριστιανός».