Οικονομόπουλος & Σταθοκωστόπουλος: Ο πνευματικός που τους ένωσε - H άγνωστη φιλία που έγινε κουμπαριά

Πηγαίνουν στο Άγιο Όρος και σε αγρυπνίες μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Σιαμπάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Γειά σου, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 11/6 με το μοντέλο να μιλάει για τη ζωή της, που έχει αλλάξει τόσο έντονα τελευταία με το γάμο και τον ερχομό του γιου της.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν το παιδάκι τους, του οποίου νονός έγινε ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον κόσμο να απορεί με την κουμπαριά αυτή.

Πολύ γρήγορα ωστόσο αποκαλύφθηκε, πως ο τραγουδιστής και ο επιχειρηματίας είναι δύο καλοί φίλοι και μάλιστα η Σιαμπάνη μέσα από τις δηλώσεις της έκανε γνωστό, πως οι δύο άντρες ενώνονται μέσα από την αγάπη τους στην πίστη και στο θεό (δείτε εδώ τον Οικονομόπουλο να ψέλνει σε εκκλησία του Μανχάταν).

Οι σχέσεις του Νίκου Οικονομόπουλου με το Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ φίλος μας, κυρίως του άντρα μου, είναι μια εντελώς διαφορετικού τύπου φιλία, πολύ συναισθηματική και πολύ πιο δεμένη, πολύ πιο ταπεινή, γιατί είναι μία φιλία που έχει ανθίσει μέσω της πίστης, που τους διακατέχει.

Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί χριστιανοί, πηγαίνουν σε πάρα πολλούς προορισμούς μαζί θρησκευτικούς. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, γιατί η θρησκεία και οι ώρες, που περνάνε στις εκκλησίες...ξεγυμνώνονται και οι δύο. Είναι τόσο ταπεινοί εκείνη την ώρα, που είναι σα να γνωρίζονται πάρα πολύ καλά ο ένας με τον άλλον.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πηγαίνουν στο Άγιο Όρος και ο άντρας μου και τους ένωσε και ένας πνευματικός, που έχουν εδώ στην περιοχή μας, στη Γλυφάδα, στην ιερά μονή Αγίου Νεκταρίου, όπου πηγαίνουν στις αγρυπνίες τους εκεί, κάτι εντελώς διαφορετικό από την κοινωνική μας ζωή, είναι ένα έντονο δέσιμο» είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή βάφτιση του γιου του Σταθοκωστόπουλου και της Σιαμπάνη

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί

Ελευθερία Ελευθερίου Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος βάφτιση

Αμαρυλλίς βάφτιση παιδιού Σταθοκωστόπουλου Σιαμπάνη

Μετά το μυστήριο, φυσικά, ακολούθησε γλέντι, με τον νονό να τραγουδά στο πνευματικό του παιδί το κομμάτι του "Για κάποιο λόγο", συγκινώντας όλους τους καλεσμένους.

Μιλώντας στις κάμερες ο ίδιος, δήλωσε: «Εύχομαι στο μωρό να ζήσει να ευτυχήσει και να είναι πάντα ένας πολύ καλός Χριστιανός».