Σε ιστορικό εστιατόριο της Βουκουρεστίου μετά την εκκλησία - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τι φόρεσε η γνωστή Influencer

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Αχώριστοι έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον γιο που έχουν αποκτήσει και μόλις πριν από λίγες ημέρες πήρε το όνομά «Πάρης». Ο φακός του YOU συνάντησε τους ευτυχισμένους γονείς, αγκαλιά με τον μικρό τους θησαυρό στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου, την ώρα που έβγαιναν από ιστορικό εστιατόριο της περιοχής.

Το ζευγάρι μόλις επέστρεφε από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, όπου και πήρε την ευχή για τον 10 μηνών Πάρη, που κοινώνησε για πρώτη φορά μετά τη βάφτισή του (δείτε εδώ τι μενού είχε και πόσους καλεσμένους). Σύμφωνα με το έθιμο, για τις επόμενες 40 μέρες θα πρέπει να κοινωνήσει άλλες δύο φορές, ενώ στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να καεί και η βαφτιστική λαμπάδα του. Εννοείται ότι στην εκκλησία τους περίμεναν οι δυο νονοί του Πάρη, η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, αφού πέρα απ' το εθιμοτυπικό δηλώνουν κατενθουσιασμένοι με το βαφτιστήρι τους και τις τελευταίες μέρες θέλουν να το βλέπουν όσο πιο συχνά γίνεται. Τον ενθουσιασμό των δύο γονιών ωστόσο δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί κανείς, με τις εικόνες του Δημήτρη Αλεξάνδρου αγκαλιά με τον πρωτότοκο γιο του να αξίζουν όσο χίλιες λέξεις...

Η οικογένεια Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρου Τούνη αποκλειστικές φωτογραφίες
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Αλεξάνδρου Τούνη νουνίτο
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Τούνη Αλεξάνδρου παιδί
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

«Σ' αγαπώ»

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες απ' όταν βάφτισαν τον γιο τους σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Ο «νουνίτο» πλέον λέγεται «Πάρης» με τους δύο γονείς να μοιράζονται στιγμιότυπα από το μυστήριο και την Ιωάννα Τούνη να του κάνει μία γλυκιά αφιέρωση: «Η ζωή είναι μοναδική, υπέροχη, απρόβλεπτη, γλυκόπικρη… και εγώ ανυπομονώ να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο όλο! Σ' αγαπώ γιε μου».

Δύο μέρες μετά τους συναντήσαμε κι εμείς με τα αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης να μην έχουν καταλαγιάσει, αλλά να γίνονται πιο δυνατά μέρα με τη μέρα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα