«Ήμουν χάλια συναισθηματικά...» - Ο Κωστής Μαραβέγιας μιλά για το πιο γρήγορο τραγούδι που έχει γράψει

«θα κάνω ταβανοθεραπεία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήμουν χάλια συναισθηματικά...» - Ο Κωστής Μαραβέγιας μιλά για το πιο γρήγορο τραγούδι που έχει γράψει

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με την μουσική αλλά και για την δύναμη που παίρνει από αυτή, στις δύσκολες καταστάσεις μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή The 2Night Show στον Ant1 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 3/10.

Το πιο γρήγορο τραγούδι που έχει γράψει ο Κωστής Μαραβεγιας

«Το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει είναι το «Δεν σταματώ». Ήμουν πολύ χάλια συναισθηματικά και ήθελα να πω κάτι για να πάρω κουράγιο»

Δείτε επίσης φωτογραφίες με την Τόνια Σωτηροπούλου από τις διακόπες τους στην Ανάφη.

«Αν είμαι πολύ συναισθηματικά καταπονημένος, θα κάνω ταβανοθεραπεία για τουλάχιστον μία μέρα, μπορεί και για δύο μέρες. Μετά για να σηκωθώ και να πάρω τα πάνω μου, θα πάω σε μουσικό όργανο. Λίγο θα γρατζουνήσω κάτι, λίγο θα κλάψω και μετά θα πω: φύγαμε.» δήλωσε μεταξύ αλλων ο Κωστής Μαραβέγιας.

Οι αποκαλύψεις του Κωστή Μαραβέγια τον ρατσισμό που βίωσε

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε παλαιότερη συνέντευξή του (15/2) στο «Πάμε Δανάη» είχε αναφερθεί στην δύσκολη ενηλικίωση στην επαρχία, τον ρατσισμό που βίωσε στην Ιταλία, τη θηλυκή του πλευρά και τους μάτσο άντρες, τη γυναίκα της ζωής του και την αγάπη του για τα ζώα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είπε για την περίοδο που σπούδαζε στην Ιταλία: «Ως Έλληνες που πήγαμε στην Ιταλία για σπουδές ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς, ήταν πολύ περίεργο που μας έβλεπαν να κάνουμε ουρά για την άδεια παραμονής.

Θυμάμαι στο σούπερ μάρκετ τον πρώτο καιρό μιλούσα σπαστά ιταλικά και μία κυρία μου είπε “να πάτε στα σπίτια σας”, βίωσα για πρώτη φορά ένα περιστατικό ρατσισμού. Από μικρός είχα μία ροπή στα πολύχρωμα και στα ζωντανά χρώματα, έχω πουκάμισα που αγόρασα στα 16-17 στην Ιταλία, για τα οποία ντρέπομαι για μένα».