«Είναι μια κουβέντα που...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Ελένη Τσολάκη και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Η εξομολόγηση για την δεύτερη αποβολή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι μια κουβέντα που...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Ελένη Τσολάκη και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Στο Happy Day του ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της, σχολίασαν την συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη σε γνωστό περιοδικό, όπου εξέφρασε την ενόχληση της για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με το αν θα κάνει παιδάκι ή όχι.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, με αφορμή την δήλωση της, αποκάλυψε πως παρόλο που είναι πολλά χρόνια κολλητές φίλες, ποτέ δεν έχουν κάνει ανοιχτά συζήτηση σχετικά, καθώς είναι ένα θέμα που την ίδια δεν την αφορά.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Τσολάκη

«Φαντάζονται την σήμερον ημέρα, συνήθως, όταν βλέπεις μια νέα κοπέλα, παντρεμένη, φαντάζεσαι ότι θέλει να κάνει ένα παιδάκι. Μπορεί να μην είναι το σωστό timing, μπορεί να έχει αποφασίσει να το μεταθέσει χρονικά λίγο πιο μετά γιατί θέλει να ζήσει την ζωή της με τον άντρα της. Αλλά όπως και να έχει, δεν είναι μια ερώτηση και συζήτηση που πρέπει να κάνεις. Εγώ με την Ελένη που είμαστε κολλητές τόσα χρόνια, είναι μια κουβέντα που δεν έχουμε κάνει ποτέ ανοιχτά, γιατί δεν με αφορά. Ο άλλος θα σου πει αν θέλει κάτι, όποτε το θέλει και αν είναι μια κουβέντα που ο ίδιος θέλει να ανοίξει για τους δικούς του λόγους.

Μπορώ να την καταλάβω, γιατί σας έχω πει και σε εμένα έχει συμβεί. Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και έχω βρεθεί σε βάφτιση πολύ γνωστού ζευγαριού φίλων μας και να μου πει μια κυρία - η οποία είχε αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου - μπροστά σε όλους "Αντε εσείς τι γίνετε; Δεν θα κάνετε ένα παιδί;". Απρεπές» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε την εξομολόγηση της και για την 1η της αποβολή).

«Αυτό που της είπε η κυρία στο καφέ "παίρνετε σκυλιά και δεν κάνετε παιδιά" ακόμη πιο άσχημο. Αλλά όταν έρθει ένα μέλος της οικογένειας και του πει "ένα παιδάκι να κάνετε", με αγάπη το λέει», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη.