«Είχαμε γίνει σάκοι του μποξ...» - Τι αποκαλύπτει ο Τάσος Σοφρωνίου για την επιστροφή του στο GNTM

«Δεν θα το ξανακάνω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είχαμε γίνει σάκοι του μποξ...» - Τι αποκαλύπτει ο Τάσος Σοφρωνίου για την επιστροφή του στο GNTM

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και τον λόγο που δεν θα ξαναγυρνούσε στο GNTM μίλησε το πρωί της Τετάρτης 4/10 ο Τάσος Σοφρωνίου στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Όσα είπε ο Τάσος Σοφρωνίου για το GNTM

«Την πρώτη φορά που έκανα το GNTM ήμουν τόσο busy που απλώς πήγαινα και εκτελούσα. Τη δεύτερη φορά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ κι ας είχε τις δυσκολίες του. Ήταν μία σεζόν που είχαμε γίνει σάκοι του μποξ.» ανέφερε αρχικά.

«Εγώ με τη Βίκυ πέρασα φανταστικά. Ήταν όλα πολύ ωραία μέχρι που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο. Κάποιος το πήρε, κάποιος κάτι διάβασε, κάποιος ερμήνευσε κάτι. Μεταξύ μας. Πολλές φορές έβλεπαν ότι είμαστε λίγο έντονοι στην κριτική. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης το έβλεπαν ως καταστροφή, έλεγαν ότι σφάζονται.»

«Οι προτάσεις που έγιναν μετά το GNTM έγιναν επειδή είδαν μια περσόνα του φωνακλά που τα λέει. Δεν έχω υπόψη μου αν θα γίνει 6ος κύκλος. Δεν θα το ξανακάνω, το έκανα τελευταία φορά»

«Κάποια κεφάλια κλείνουν και κάποια κλείνουν. Είμαι single and happy» είπε στο τέλος (δείτε εδω φωτογραφία με τον πρώην σύντροφό του).

Δείτε το βίντεο εδώ:

Ο λόγος που αποχώρησε από την τηλεόραση και το GNTM

«Για μένα το κομμάτι της μόδας κλείνει μετά το GNTM. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχω άλλες βλέψεις για το που θέλω να πάω στην καριέρα μου. Πάλι με την μόδα αλλά όχι με αυτό το κομμάτι, καθόλου. Δηλαδή στην κατασκευή, στον σχεδιασμό, σε όλα αυτά τα πράγματα θέλω να κάνω μια start up την οποία δουλεύω εδώ και ενάμιση χρόνο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Φέτος στην επιτροπή του GNTM βρίσκονται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι με μία πολύ συγκεκριμένη πορεία και στον διεθνή χώρο και στον ελληνικό χώρο. Θεωρώ ότι είμαστε αυτοδημιούργητοι που σημαίνει ότι δεν μας χαρίστηκε τίποτα και έπρεπε μόνοι μας να βρούμε τις ευκαιρίες για να μας ανοίξουν οι πόρτες και θεωρώ ότι φέτος τα κορίτσια του διαγωνισμού είναι τόσο εξαιρετικά που για αυτό και γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν πλακώνονται, δεν σφάζονται, δεν τις πλακώνουμε και εμείς».