Αυτός είναι ο σύντροφος του Τάσου Σοφρονίου - Συμπληρώνουν ήδη 10 χρόνια σχέσης

Οι κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram /anastasiossofroniou)
(instagram /anastasiossofroniou)

Ο Τάσος Σοφρωνίου, που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πρώτο «Greece's Next Top Model» του 2009, ήταν Coach των διαγωνιζόμενων. Μετά από αρκετά χρόνια, φέτος τον απολαμβάνουμε στην θέση του κριτή στο GNTM 5 (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) μαζί με τους Γιώργο Καράβα και Βίκυ Καγιά, και έχει κερδίσει τις καρδιές των κοριτσιών και του τηλεοπτικού κοινού, φυσικά.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπικού ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διότι θέλει να ασχολούνται με τα επαγγελματικά του και μόνο.

Να υπεθιμίσουμε ότι, ο ίδιος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο The 2night Show είχε αναφερθεί στα επαγγελματικά του και πιο συγκεκριμένα, πως του έγινε η πρόταση για τον διαγωνισμό και ποιος ήταν ο λόγος που δέχθηκε, ενώ όσον αφορά την καριέρα του αναφέρθηκε στις δουλειές που πραγματοποίησε στο εξωτερικό.

«Με πήρε η Βίκυ ένα τηλέφωνο μου είπε ότι υπάρχει μία περίπτωση να σε θέλουμε. Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, χάρηκα πάρα πολύ που αλλάζει το φορμάτ», είπε αρχικά.

Αυτός είναι ο σύντροφος του Τάσου Σοφρωνίου

Την καρδιά του κριτή από το GNTM 5, Τάσου Σοφρωνίου λοιπόν έχει κλέψει ο Αντώνης Φονιαδάκης, ο οποίος είναι ένας από τους πιο γνωστούς χορογράφους της γενιάς του.

Οι δυο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο Τάσος Σοφρωνίου όσο και ο Αντώνης Φονιαδάκης έχουν μοιραστεί στα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους. Με τις περισσότερες κοινές φωτογραφίες να βρίσκουν το ζευγάρι ευδιάθετους και χαμογελαστούς σε περιόδους διακοπών και εξοδους με φίλους.

Στο παρελθόν, ο Τάσος Σοφρωνίου είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να ευχηθεί στο άνθρωπο του για την επέτειο της σχέσης του, όπου έκλειναν 10 χρόνια μαζί.

Πιο συγκεκριμένα στην λεζάντα της δημοσίευσης είχε γράψει: «10 χρόνια γράφουμε τη δική μας, ασυνήθιστη, μοναδική ιστορία μαζί. Πάμε για άλλη μια δεκαετία».