MEGA: Τα πάνω κάτω στο κανάλι της Συγγρού - Έγινε γνωστό πως το Μαύρο Ρόδο...

Τι έδειξε η τηλεθέαση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MEGA: Τα πάνω κάτω στο κανάλι της Συγγρού - Έγινε γνωστό πως το Μαύρο Ρόδο...

Η σειρά Μαύρο Ρόδο που έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα φέτος στο κανάλι του MEGA, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και να την κάνει μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών.

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή όταν λόγω σεισμούς επέστρεψε στο χωριό της, γνώρισε τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Με τον τρόπο αυτό ένας απαγορευμένος έρωτας ανθίζει, παρόλο που εκείνη προσπαθεί να τον απομακρύνει. Θα καταφέρουν στο τέλος να είναι μαζί ή ο κάθε ένας θα χαράξει τη δική του ζωή - δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε.

Μέχρι όμως να φτάσει το τέλος της σειράς και στις οθόνες μας, σημειώνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, καταφέρνοντας να περάσει μέχρι και την Γη της Ελιάς (δείτε τις σημερινές εξελίξεις), όπως και τον Παράδεισο των κυριών (δείτε το αποψινό επεισόδιο).

Η τηλεθέαση του Μαύρου Ρόδου στο MEGA

Το βράδυ της Τρίτης 29/11 η σειρά Μαύρο Ρόδο, κατάφερε να σημειώσει το απίστευτο 18,2% και να φτάσει τρίτη στην prime time ζώνη.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ουλία - Αγγλία 18,8
  • ΑΝΤ1: Ώρα Μουντιάλ 8,1
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 3,5
  • OPEN: Mairh Selley 1,8
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 15,5
  • ALPHA: Σασμός 24,1
  • ALPHA: Αυτή η νύχτα μένει 17
  • STAR: GNTM 5 11,6
  • ΣΚΑΙ: Transformers (5) 4,8
  • MEGA: Γη της Ελιάς 16,4
  • MEGA: Μαύρο Ρόδο 18,2
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2,9
  • ΕΡΤ: Τα καλύτερα μας χρόνια 5,3

Τα τέταρτα: 21.5 - 19.0 - 16.2 - 18.3 - 14.8 - 19.5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Οι σημερινές 30/11 εξελίξεις της σειράς όπως θα προβληθούν

Ο Βίκος που βρίσκεται στη Γερακιανή για να κάνει έκπληξη στην Αγγελική, σε μια βόλτα του θα βρεθεί στο μαγαζί της Ευτυχίας και του Μανώλη και θα βρει εκεί τη Γιάννα! Αμέσως θα ενημερώσει τον Ζαμάφτα: «Τάξε μου! Βρήκα τη δικιά σου, τη Γιάννα! Μια χαρά καλοπερνάει, αλλά θα της κοπεί ο βήχας. Κι επειδή σου το υποσχέθηκα, το αφήνω όλο πάνω σου να κάνεις αυτό που θέλεις», του λέει. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του. Οταν βρίσκει τη Γιάννα μόνη της αμέσως εμφανίζεται μπροστά της: «Νόμιζες ότι θα γλίτωνες; Θα μου το πληρώσεις αυτό που έκανες σκύλα», της φωνάζει και υψώνει το όπλο για να την πυροβολήσει, αλλά σαν από μηχανής Θεός εμφανίζεται η Τασούλα, που δεν έχει καταλάβει τίποτα και εκείνος τρέπεται σε φυγή. «Καλέ, τι έπαθες και είσαι έτσι;», τη ρωτάει η Τασούλα και η Γιάννα ξεψυχισμένα και φοβισμένη της απαντάει: «Τίποτα, τίποτα! Φεύγω».

Την επόμενη μέρα όλοι ψάχνουν τη Γιάννα που έχει εξαφανιστεί και η αγωνία για τους γονείς της κυρίως κορυφώνεται όταν κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. «Χθες που την είδα, ήταν σαν στήλη άλατος, σαν να είδε φάντασμα», λέει η Τασούλα και η Ευτυχία ανησυχεί περισσότερο: «Λες να ήρθαν αυτοί που την κυνηγάνε;», αναφέρει τρομαγμένη στον Μανώλη και φεύγει να τη βρει. Και το καταφέρνει...

Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα και για ακόμα μια φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει: «Χριστιανέ μου, πού θα πας στην κατάστασή σου; Οι γιατροί σου είπαν να ξεκουράζεσαι, τι δεν καταλαβαίνεις; Θέλεις με να κάνεις να σκάσω», του λέει. Στο μεταξύ, το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή και εκείνος νιώθει πραγματικά μόνος.

Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην ηγουμένη, ενώ η Αλεξία ζητάει από την ηγουμένη να εξομολογηθεί και βοηθάει την Ελισάβετ με το διακόνημά της και έρχεται ακόμα πιο κοντά της κερδίζοντας περισσότερο την εμπιστοσύνη της. Η Αυξεντία βρίσκεται στο χωριό και ο Σαράντος είναι σίγουρος πως τον κοροϊδεύει με το θέμα της Παλιόβρυσης.

Ο Θέμης συναντάει στην Πάτρα την Πολυξένη και εκείνη του λέει ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον φύγει από τον γάμο τους. «Τι είναι αυτά που λες για τη γυναίκα μου; Νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες είναι σαν του λόγου σου;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη του απαντάει: «Καλώς! Χαίρομαι που την υπερασπίζεσαι, αλλά σαν γυναίκα καταλαβαίνω περισσότερα και η δική σου έχει φύγει καιρό από τον γάμο σας».

Στο μεταξύ, η Αγγελική ξεκινάει να πάει να βρει τον Βίκο. «Πού θα πας μόνη σου;», τη ρωτάει ο Πέτρος και εκείνη του απαντάει: «Πάω μια βόλτα εδώ γύρω να ξεσκάσω» και φεύγει. Ο Πέτρος που έχει στο μυαλό του τα λόγια της αδελφής του ότι η μητέρα τους απατάει τον πατέρα τους, αποφασίζει να την ακολουθήσει και βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Οταν θα τους δει αγκαλιασμένους θα ζήσει τεράστιο σοκ! Ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του κάτι από το παρελθόν της.