Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Η Γη της Ελιάς (30/11): «Κάτι σοβαρό συμβαίνει στο γιο μου» - Δύσκολες στιγμές για την Μαργαρίτα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Η Γη της Ελιάς (30/11): «Κάτι σοβαρό συμβαίνει στο γιο μου» - Δύσκολες στιγμές για την Μαργαρίτα
Σειρές 30.11.2022 08:09
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, η οποία προβάλλεται με επιτυχία στο MEGA και όπως φαίνεται θα πάει και για τρίτη τηλεοπτική σεζόν. Στο αποψινό 30/11 επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε την μητέρα του Αλέξη τρελαμένη να απευθύνεται στην αστυνομία για να τον βρει.

Από την άλλη, ο Κουράκος τσακώνεται για ακόμη μια φορά με την Ιουλία, ενώ ο Φίλιππος δέχεται συνεχώς ερωτικές επιθέσεις από την ξαδέρφη της Βασιλικής (δείτε τι αλλάζει από αυτή την εβδομάδα στην σειρά).

Οι σημερινές 30/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Την ίδια ώρα ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνεχίζει να τον παρακολουθεί, παρά την απαίτηση του Κουράκου: «Στάθη, σε ευχαριστούμε για όσα έκανες μέχρι τώρα, για τον ενδιαφέρον σου και για την πληροφορία που μας έδωσες, αλλά μέχρι εδώ. Σταμάτα να ανακατεύεσαι στις δουλειές της αστυνομίας», του επισημαίνει. Στο μεταξύ ο Ρουφουλέας δεν θα αργήσει να τον καταλάβει και θα πάρει τα μέτρα του. Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά δεν τολμά να το πει στη Βασιλική για να μην τη φέρει σε ρήξη με την ξαδέλφη της.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος και η Μαρίνα προσπαθούν να κάνουν την Αθηνά να ξεχαστεί, αλλά η σκέψη τους είναι διαρκώς στην Αγγελική, ενώ ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη, βάζει φύλακες να φρουρούν το σπίτι: «Δεν θα μπει κανείς μέσα που να μην έχω δώσει εγώ την άδειά μου», τους δίνει εντολή. Παράλληλα ο Δημοσθένης χαλάει το ταξίδι του μέλιτος του Κωνσταντίνου: «Δεν έχεις να πας πουθενά! Εχουμε δουλειές εδώ και ήδη έχουμε αργήσει. Μόλις τελειώσεις πήγαινε όπου θέλεις, με τις ευλογίες μου», του ξεκαθαρίζει. Φυσικά, όταν η Ισμήνη το μαθαίνει, απογοητεύεται.

Η Αθηνά εξακολουθεί να αποφεύγει επιδεικτικά τον Μιχάλη και ο Κουράκος αποφασίζει να μεσολαβήσει για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους. Παράλληλα, το ρήγμα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιουλία όλο και βαθαίνει, ενώ η Ευτυχία κρατά αποστάσεις από εκείνον. Ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να πλησιάσει τη Μυρτάλη και όλα δείχνουν πως εκείνη θα πέσει στην παγίδα του.

Τι θα δούμε ωστόσο αύριο 1/12;

Ο Φίλιππος, όπως είναι φυσικό, απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Ετσι αποφασίζει να εκμυστηρευτεί όσα έχουν συμβεί στη Χάιδω: «Πες μου τι να κάνω με την ξαδέλφη της
Βασιλικής. Μου ρίχνεται κανονικά και πραγματικά με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση», της λέει κι εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη: «Τι λες τώρα; Σαν δεν ντρέπεται, στην ίδια της την ξαδέλφη! Κοίτα μην πεις τίποτα στη Βασιλική και έχουμε άλλα», τον συμβουλεύει.

Στο μεταξύ ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Φυσικά, ο Στάθης δεν ακούει τη σύσταση του Κουράκου να μην κάνει τίποτα και να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση, αφήνοντας την αστυνομία να το χειριστεί. Εχει αφήσει τον αστυνόμο να πιστεύει ότι έχει φύγει από την υπόθεση και αυτός συνεχίζει κρυφά.

Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ ο εισαγγελέας ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Φτάνει...» - Οργή στο Twitter με το (29/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

«Ο Διονύσης είναι...» - Η αποκάλυψη της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σχέση της με τον Παπανδρέου

Share