«Αν ήμουν η Δανάη, θα ένιωθα πάρα πολύ άβολα...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την άβολη συζήτηση Μπάρκα & Καβατζίκη

«Αν αυτή η συζήτηση γινόταν στον πρώτο χρόνο, δεν θα έφταναν στα 4»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν ήμουν η Δανάη, θα ένιωθα πάρα πολύ άβολα...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την άβολη συζήτηση Μπάρκα & Καβατζίκη

Ένα αρκετά αμήχανο σκηνικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης 3/10 στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για τους καλλιτέχνες οι οποίοι παίρνουν την θέση των παρουσιαστών, πολλές φορές χωρίς να τους αξίζει, ενώ η παρουσιάστρια του πάνελ στο οποίο βρίσκεται προέρχεται από τον χώρο της υποκριτικής και όχι από αυτόν της δημοσιογραφίας (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα λόγια του, λοιπόν, σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 4/10 στο Breakfast at Star, με την Ελένη Χατζίδου να παίρνει θέση και να αναφέρει πως στη θέση της Δανάης Μπάρκα θα αισθανόταν πολύ περίεργα μετά από αυτή τη συζήτηση, ενώ αστειεύτηκε για το γεγονός πως και η ίδια είναι κανονικά τραγουδίστρια και όχι παρουσιάστρια.

Η τοποθέτηση της Ελένης Χατζίδου για την αμήχανη συζήτηση Καβατζίκη - Μπάρκα

«Εγώ, αν ήμουν η Δανάη, θα ένιωθα πάρα πολύ άβολα. Και όχι μόνο αυτή τη στιγμή που λέγεται αυτό, γενικά που στην εκπομπή μου βρίσκεται κάποιος που πιστεύει ότι εγώ δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, με τους συνεργάτες της να της εξηγούν πως και η οικοδέσποινα του MEGA ένιωσε πολύ περίεργα και σηκώθηκε ουσιαστικά να φύγει, γι' αυτό και ο συνάδελφός της της απάντησε πως αυτό που είπε δεν ισχύει για εκείνη γιατί έχει αποδείξει την αξία της 4 χρόνια τώρα.

Για την ατάκα αυτή, η παρουσιάστρια δήλωσε τότε: «Να τον ρωτήσω, στα πόσα χρόνια παίρνω χαρτί; Στα 4; Πέρυσι δεν το πίστευε;», ενώ ο Ετεοκλής Παύλου είπε από την πλευρά του: «Αν αυτή η συζήτηση γινόταν στον πρώτο χρόνο, δεν θα έφταναν στα 4. Στην ουσία, σου λέει, 4 τα χρόνια, τώρα πήρες το χρίσμα της παρουσιάστριας, αλλά αν ήταν στο χέρι μου από τον πρώτο χρόνο, μπορεί να μην στο έδινα ποτέ. Τρόμαξε όταν άκουσε τις ερωτήσεις για το πρωινό».

Χατζίδου Καβατζίκης

Έπειτα, στο πλατό σχολιάστηκε και η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για το γεγονός πως ξεκίνησε γυμναστήριο.