«Έχω χωρίσει επτά χρόνια και...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για την συνεπιμέλεια των παιδιών του

«Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω χωρίσει επτά χρόνια και...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για την συνεπιμέλεια των παιδιών του

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα 4/10 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα έκαναν μια όμορφη συζήτηση και σαν χωρισμένοι, αναφέρθηκαν στο θέμα της επιμέλειας, λέγοντας πως δεν έχουν όσο χρόνο θέλουν για να βλέπουν τα παιδιά τους.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως παρόλο που έχει χωρίσει εδώ και επτά χρόνια με την Φαίη Σκορδά, δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός πως δεν βλέπει τους γιους του (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει), όσο θα ήθελε.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τα παιδιά του

«Οι χωρισμένοι γονείς τα παιδιά μας δεν τα βλέπουμε όσο θα θέλαμε», ανέφερε αρχικά, ρωτώντας τον καλεσμένο του αν βλέπει την κόρη του - που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη - όσο θα ήθελε.

«Έχω χωρίσει επτά χρόνια και δεν την παλεύω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, είναι ένα βάρος που το έχεις πάντα...», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Ποιος πήγε πρώτη ημέρα τα παιδιά στο σχολείο

Η Φαίη Σκορδά πέρα από γυναίκα και επαγγελματίας είναι και μαμά με πρώτη προτεραιότητα στη ζωή τα παιδιά της, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη. Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, λοιπόν, μέσα από τους δέκτες του ΣΚΑΙ με τη νέα ανανεωμένη εκπομπή της, Fay's time, έκαναν «πρεμιέρα» τα σχολεία και η παρουσιάστρια άφησε τα παιδιά της έξω ακριβώς από την πόρτα του σχολείου.

Ο Δημήτρης πάει φέτος Δ’ Δημοτικού ενώ ο Γιάννης Λιάγκας Α΄Γυμνασίου.

«Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά κ καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας», ευχήθηκε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των παιδιών της με τις σχολικές τσάντες.

Φαίη Σκορδά παιδιά