«Νομίζω ο Σεφερλής τρίβει τα χέρια του, θα πέσει πολύ γέλιο» - Χείμαρρος ξανά ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Την ίδια ώρα που κάνει γυμναστική με τον αρραβωνιαστικό του, την αρραβωνιαστικιά του, δεν ξέρω πώς να τον πω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νομίζω ο Σεφερλής τρίβει τα χέρια του, θα πέσει πολύ γέλιο» - Χείμαρρος ξανά ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Αλέξης Κούγιας, από την πρώτη στιγμή, τάχθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, προχωρώντας σε αρκετά έντονες και αιχμηρές εκφράσεις εναντίον του ίδιου, δημιουργώντας μία κόντρα ανάμεσά τους, για την οποία ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μιλήσει μονάχα μία φορά (δείτε εδώ τι ειπώθηκε).

Οι δημοσιογράφοι των καθημερινών εκπομπών, ωστόσο, όποτε συναντούν τον ποινικολόγο συνεχίζουν να τον ρωτούν για τον πολιτικό αρχηγό, με τον ίδιο να επιμένει στην άποψή του για εκείνον, μιλώντας με ειρωνείες τόσο για τον Στέφανο Κασσελάκη (δείτε εδώ πώς τον κατακεραύνωσε για την στρατιωτική του θητεία) όσο και για τον σύντροφό του, Tyler McBeth.

Οι νέες αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σε νέες, δηλώσεις, λοιπόν, προχώρησε μέσω του Super Κατερίνα, λέγοντας τα εξής: «Ένας άνθρωπος που θέλει να εκπροσωπεί την αληθινή Αριστερά δεν μπορεί το τριήμερο να είναι στις Σπέτσες σε ένα άκρως αριστοκρατικό περιβάλλον, να έχει καλέσει όλες τις κάμερες και να προβάλλουν την ώρα που κάνει γυμναστική. Την ίδια ώρα που κάνει γυμναστική με τον αρραβωνιαστικό του, την αρραβωνιαστικιά του, δεν ξέρω πώς να τον πω, Tyler, το μάθαμε κι αυτό, οι άνθρωποι στον Βόλο, στην Καρδίτσα γενικότερα είτε πνίγονται είτε είναι στο βούρκο.

Δεν μπορεί να πηγαίνεις σε μια στημένη διαδικασία με διαλόγους -σήμερα το άκουσα ότι το σπίτι που πήγε είναι στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ- με σκηνοθέτη, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχει πραγματική δυστυχία. Αν ήθελες πραγματικά να βοηθήσεις θα έπρεπε από τα εκατομμύρια που έχεις – αν είναι αλήθεια ότι αυτά υπάρχουν- να έχεις αγοράσει μηχανές αντλήσεως νερού, να έχεις φροντίσει να στείλεις κέτερινγκ για να τραφούν τις ώρες της δυστυχίες.

Δεν μπορεί ως ντεκόρ όλων των παρουσιών σου να χρησιμοποιείς τον ιστορικό χώρο της Μακρονήσου ή να πηγαίνεις σε ένα σχολείο με ανάπηρα παιδιά και να κάνεις επίδειξη και να μπαίνεις από το κάγκελο από κάτω. Εκτός από το ότι θα γεμίσουμε το καλοκαίρι από επιθεωρησιακά επεισόδια, νομίζω ο Σεφερλής τρίβει τα χέρια του με αυτά που γίνονται. Τόσο για τον ίδιο όσο και για τον αρραβωνιαστικό - αρραβωνιαστικιά, έχουμε να γελάσουμε πάρα πολύ, αλλά το να είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως δεν είναι για να γελάς», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την προβολή του βίντεο δήλωσε πως ακόμα κι αν είχε ένα δίκιο, το έχασε πλήρως με τον τρόπο που μίλησε στο τέλος για το γέλιο που θα πέσει και με τις εκφράσεις για τον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη σειρά του ανέφερε: «Ευτυχώς έχω αναπτύξει πλέον ένα αντανακλαστικό δικής μου καθαρότητας. Όταν μιλάει για κοινωνικά θέματα όπως και του Κασσελάκη, με την έννοια της ερωτικής ταυτότητας, πλέον δεν τον ακούω, έχω βάλει φελλούς στα αυτιά. Αν μιλήσει για την κυρία Πισπιρίγκου θα τους βγάλω και θα ακούσω και θα κρίνω. Εκεί που είναι αρμόδιος να τον ακούσω. Αλλά στα κοινωνικά με αυτή την ακρότητα απόψεων και την τοξικότητα είναι αναρμόδιος να κρίνει, κακώς τον προσεγγίζουμε».