«Ο ΣΚΑΪ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά...» - Ο Νίκος Υποφάντης ρίχνει τα βέλη του στο κανάλι του Φαλήρου

Τι αποκάλυψε για την αποχώρηση του από το κανάλι

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο ΣΚΑΪ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά...» - Ο Νίκος Υποφάντης ρίχνει τα βέλη του στο κανάλι του Φαλήρου

Για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΪ μίλησε ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Υποφάντης για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΪ

«Έφυγα από τον ΣΚΑΪ μετά από 24 χρόνια και τώρα είμαι δύο χρόνια στο Action 24. Μου πήρε δύο ώρες να το σκεφτώ και άλλες έξι για να το ανακοινώσω στο κανάλι.» είπε αρχικά.

«Ο ΣΚΑΙ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά. Φτιάχνει ανθρώπους της πρώτης γραμμής και αντί να τους έχει στην πρώτη γραμμή, βάζει άλλους. Έρχεται κάποιος πιο πίσω επαγγελματικά να επιβάλει σε εσένα μια απόψη την οποία δεν έχει αποδεχτεί ο κόσμος για το πως πρέπει να είναι τα πράγματα. Είπα στον ΣΚΑΙ πως έχω μια καλή πρόταση και ζήτησα να με αποδεσμεύσουν. Ζήτησα αποζημίωση και δεν μου την έδωσαν».

«Εδώ που είμαι στο Action 24, που έχει αναγνωρίσει όλα αυτά που δεν μου αναγνώρισε ο ΣΚΑΙ. Η Ντόρα Κουτροκόη είναι μία από τις καλύτερες ρεπόρτερ και ο ΣΚΑΙ την άφησε να φύγει».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είπε για την περιπέτεια του γιου του με τον καρκίνο

Στην ίδια συνέντευξη ο δημοσιογράφος μίλησε και για την περιπέτεια του γιου του με τον καρκίνο.

«Ήταν μια περίοδος που επηρέασε όλη την οικογένεια. Εύχομαι να μη τη ζήσει κανένας. Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μου έδωσε κουράγιο πως θα το ξεπεράσει. Η σύζυγός μου τότε ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, δύσκολες καταστάσεις.»

«Η Φώφη την αγκάλιασε και της είπε “εγώ παλεύω δέκα χρόνια, πώς με βλέπεις; Κι εσείς θα τα καταφέρετε”. Όταν σου φέρνουν το παιδί τρεις φορές και σου λένε “αν θέλει ο Θεός, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την επιπλοκή”, γιατί ο παιδικός καρκίνος αντιμετωπίζεται, οι επιπλοκές είναι το θέμα.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Υποφάντης.