Εκείνος φροντίζει τα παιδιά όσο η Ανίτα Μπραντ λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό - Η φωτογραφία του Χάρη Χριστόπουλου να "κουβαλάει" τους δύο γιους του στο δρόμο

Έχουν επιστρέψει στη ρουτίνα τους πλέον, μετά τη δεύτερη γέννα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος φαίνεται πως έχουν βρει τις ισορροπίες τους μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και πλέον έχουν επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες η αγαπημένη μανούλα έκανε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για δουλειά και άφησε τους γιους της με τον μπαμπά τους.

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τον διάσημο φωτογράφο να κρατά με μάρσιπο και τα δύο παιδιά τους και να προχωρά στο δρόμο κάνοντας βόλτα μαζί τους.

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι τον κάθε πόνο, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φιλάκι» - Στιγμές ευτυχίας για τον Χάρη Χριστόπουλο και την Ανίτα Μπραντ

Οι βόλτες του Χριστόπουλου με τους γιου του όσο λείπει η Μπραντ σε επαγγελματικό ταξίδι

«Όσο βρίσκομαι για επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι, ο Χάρης Χριστόπουλος φροντίζει τα ζουζούνια μας», σημείωσε η ίδια.

Ανίτα Μπραντ Χάρης Χριστόπουλος παιδιά

Τα κλάματα του Χάρη για τα παιδιά του

Συνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar παραχώρησε ο Χάρης Χριστόπουλος, μιλώντας για την οικογένεια του. Πριν μερικούς μήνες έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, γεγονός που τον έχει γεμίσει ευτυχία. Η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ και οι γιοι του είναι όλη του η ζωή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στο θαύμα του ερχομού των παιδιών του, αφού όπως εξομολογήθηκε βιώνει πολύ γλυκά την πατρότητα νιώθοντας πως έχει ζήσει τρεις ζωές.

«Είναι επί χίλια η χαρά. Το ζω πολύ δυνατά. Κάθε βράδυ που ξυπνάει και τον ταΐζω, τον πλένω, τον ξανά κοιμίζω, κοιτάω αυτό το κεφαλάκι, αυτά τα μάτια, αυτά τα χειλάκια, αυτό το κλάμα και λιώνω», ανέφερε αρχικά για τα παιδάκια του.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει, η ζήλια είναι ασθένεια ψυχική. Ευτυχώς είμαι υγιής ψυχικά. Η Αννίτα έχει ζηλέψει. Κορίτσια έρχονταν κοντά μου για να δουν την φωτογραφία τους», είπε έπειτα από ερώτηση για το αν ζηλεύει ο ένας τον άλλον.

«Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση... Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», είπε συγκινημένος και βούρκωσε (δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά τους να κοιμούνται αγκαλιά).

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση μόνο για το Deal, αλλά για άλλα projects, εκπομπές καινούριες, πολύ ενδιαφέρουσες και θέματα τα οποία δεν περιμένει κανείς», αποκάλυψε σχετικά με τα επαγγελματικά του,.

«Θα συμμετείχα στο My style rocks all star. Έχω φοβερές αναμνήσεις. Εγώ έβγαλα την Τούνη, την Παναγιώταρου, την Ραμόνα, τα αστέρια του. Οι πιο γνωστέ βγήκαν από το πρώτο το ένδοξο και το ορθόδοξο. Στεναχωριέμαι τώρα όταν το βλέπω. Ιντριγκάρουν τα κορίτσια ώστε να τις κάνουν να αντιδράσουν», είπε στη συνέχεια.