«Έφυγε από καρκίνο μέσα σε τρεις μήνες...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για την προσωπική του ζωή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έφυγε από καρκίνο μέσα σε τρεις μήνες...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για την προσωπική του ζωή

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 4/10 (δείτε εδώ την αντίδραση του παρουσιαστή στην τεράστια αλλαγή της εμφάνισής του), αναφέρθηκε σε ένα πολύ σπάνιο ζήτημα που αφορά την προσωπική του ζωή.

Μίλησε, συγκεκριμένα, για την απώλεια του πατέρα του, καθώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από 13 χρόνια, εξηγώντας πως κατάφερε να το διαχειριστεί, εφόσον ήταν κάτι που έμαθαν ξαφνικά και όλα έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον θάνατο του πατέρα του

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο το 2012, αλλά ήμουν πολύ κουλ. Μέσα σε τρεις μήνες μπαμ μπαμ, κατευθείαν. Η αρχή με το που το μαθαίνεις που γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξέρεις τι να περιμένεις στην πορεία. Οπότε όταν έρχεται η κατάληξη είσαι λίγο… έχεις προλάβει να χαιρετήσεις. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει κάτι απότομο ξαφνικά και να μην προλάβεις να αποχαιρετήσεις τον άλλον. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλη αυτή η διαδικασία και όλο αυτό το δέσιμο που υπάρχει μέχρι να συμβεί αυτό. Γιατί να συμβαίνει και γιατί δεν έχει θεραπευτεί ακόμα, αυτό είναι το θέμα», είπε.

Ο γάμος και το παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και ένα από τα θέματα στα οποί εστίασε είναι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας με την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο ηθοποιός έχει ήδη έναν γάμο στο ιστορικό του, με την Βάσω Λασκαράκη, από τον οποίο απέκτησε την κόρη του, Εύα, όμως πολλοί είναι εκείνοι που επιμένουν να δουν τι θα συμβεί στη σχέση του με τη μελαχρινή ηθοποιό, καθώς είναι πολλά χρόνια μαζί. Ο ίδιος, ωστόσο, ξεκαθάρισε τις βλέψεις του (δείτε εδώ την δική της απάντηση).

«Θέλω να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική μου ζωή, γιατί είναι τόσο γρήγορες οι ταχύτητες στα επαγγελματικά, που κάπου θες ένα αντίβαρο. Δεν μπορεί να κυλάει ο χρόνος τόσο γρήγορα παντού, πρέπει κάπου να είναι πιο… χαμηλά οι στροφές», ανέφερε αρχικά.

Σκέφτεσαι εκκλησία, γάμο, μπομπονιέρες;

Όχι, αυτά ανεβάζουν τις στροφές. Όχι, δεν χρειάζεται, χαμηλές στροφές.

Περνούν από το μυαλό σου αυτά; Ο γάμος, ένα ακόμα παιδί;

Όχι, δεν περνούν αυτά από το μυαλό μου, αφήνω τη ζωή να με εκπλήσσει. Εκεί που λέω όχι, σαφέστατα μπορεί να αλλάξω γνώμη, να κάνω την ανατροπή. Ποτέ μη λες ποτέ, αυτό λέω, δεν υπάρχει λόγος να αποκλείσεις κάτι από τη ζωή σου. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη από μόνη της έτσι κι αλλιώς, που μπορεί να σε προλάβει πρώτη, πριν την αλλάξεις εσύ.