«Το έχω αφήσει στο Θεό» - Έτοιμη η Κατερίνα Γερονικολού να φέρει στον κόσμο το παιδί του Τσιμιτσέλη

Η επιθυμία της να γίνει μητέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το έχω αφήσει στο Θεό» - Έτοιμη η Κατερίνα Γερονικολού να φέρει στον κόσμο το παιδί του Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού βρίσκονται στα Ιωάννινα για τις ανάγκες γυρισμάτων μίας νέας ταινίας, η οποία θα βγει στις οθόνες το Δεκέμβριο, τη σκηνοθετεί ο ηθοποιός και η σύντροφός του συμμετέχει από τη μεριά της ηθοποιού.

Η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε στο σημείο και απέσπασε δηλώσεις και από τους δύο, με τη συνέντευξη να προβάλλεται την Παρασκευή 19/5 αναφορικά με τα επαγγελματικά τους και τo μέλλον της σχέση τους!

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν μάλιστα οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού σχετικά με το κομμάτι της μητρότητας, μιας και μπορεί να έχει μια πολύ υγιή σχέση εδώ και χρόνια με τον Τσιμιτσέλη, ωστόσο δεν έχουν κάνει ένα δικό τους παιδί (η εξομολόγηση της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού για το κομμάτι της μητρότητας

«Όχι δε μου λείπει ο γάμος, είναι ένα παραπάνω βήμα, το οποίο δεν νιώθω την ανάγκη ότι με ολοκληρώσει! Δεν έχουν φλερτάρει το Γιάννη μπροστά μου ή έχει συμβεί και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, πραγματικά μου αρέσουν πολύ και το έχω αφήσει στον Θεό», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η πρόταση του STAR σε Τσιμιτσέλη και Γερονικολού

Μπορεί να έχουμε ακόμη Μάιο, αλλά τα στελέχη των καναλιών έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν εκπομπές και project για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη. Τόσο καιρό ακούμε για διάφορους καλλιτέχνες και παρουσιαστές, σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια και όχι μόνο - δείτε εδώ τι θα κάνει.

Στο κανάλι του Star, το οποίο μπορεί να μην έχει τόσες σειρές μυθοπλασίας, όπως τα υπόλοιπα κανάλια, αλλά περισσότερα τηλεπαιχνίδια, έχουν βάλει μπρος για μια νέα εκπομπή, με δύο πρόσωπα που δεν έχουμε ξανα δει να συνεργάζονται εκτός από κινηματογραφικές ταινίες.

Σε αναζήτηση νέων προσώπων προχωρά, όπως αναφέρει και η εφημερίδα RealNews, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, με στόχο να ενισχύσει το δυναμικό του στον τομέα της ψυχαγωγίας. Το κανάλι του Star φέρεται να προσέγγισε για τον σκοπό αυτό ένα ζευγάρι ηθοποιών, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν, το Star πραγματοποίησε μια διερευνητική κρούση συνεργασίας στους δύο ηθοποιούς και τους πρότεινε να αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση της νέας εκπομπής. Η αρχική κρούση με το ζευγάρι δεν προχώρησε, καθώς οι δύο ηθοποιοί επικαλέστηκαν άλλες υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αρνήθηκε, διότι θα παραμείνει στο κανάλι του Mega, στην σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, ενώ θα εμφανίζεται και στο θέατρο.