«Έρχεται η Κατερίνα κι εγώ κάνω πως δε την βλέπω...» - Το παρασκήνιο και ο μεσολαβητής πίσω από το τέλος της κόντρας Ουγγαρέζου & Καινούργιου

«Άρα αυτά που λέει ο Γκουντάρας ισχύουν;» απόρησε η Μενεγάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έρχεται η Κατερίνα κι εγώ κάνω πως δε την βλέπω...» - Το παρασκήνιο και ο μεσολαβητής πίσω από το τέλος της κόντρας Ουγγαρέζου & Καινούργιου

Όπως έγινε γνωστό μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν τέλος στην κόντρα τους. Προσπάθησαν, μάλιστα, να ξεμπλοκαριστούν στο Instagram, ωστόσο η πλατφόρμα δεν τους έκανε τη χάρη. Από το πρωί, όμως, τα πειράγματα για τη σχέση των δύο φίλων δεν έχουν τέλος.

Στην Super Κατερίνα ο Γρηγόρης Γκουντάρας πιάστηκε από τα λόγια του δημοσιογράφου πως την έχει δει με εσώρουχα και ξεκίνησε να λέει πως ταιριάζουν μαζί (δείτε εδώ την αντίδραση της παρουσιάστριας), ενώ αυτά τα σχόλια έδωσαν την αφορμή να ακολουθήσουν σπόντες και στην "Ελένη" λίγο αργότερα.

Το παρασκήνιο για το τέλος της κόντρας Ουγγαρέζου - Καινούργιου

«Το διάβασα και γέλαγα μόνη μου. Λέω αυτοί οι δύο συνεννοήθηκαν, μιλάνε την ίδια γλώσσα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη για τα αστεία τους πως έπεσε το Instagram με αυτά που κάνουν κλπ. Έπειτα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης και τον μεσολαβητή τους: «Έπαιζα μουσική στο μαγαζί ενός φίλου και έρχεται η Κατερίνα κι εγώ κάνω πως δε την βλέπω. Ένας κοινός μας φίλος, παιδικός φίλος της Κατερίνας, μου την έσπρωξε και μου λέει "Έλα, βρείτε τα"».

«Άρα αυτά που λέει ο Γκουντάρας ισχύουν;», είπε τότε γελώντας η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να απαντά: «Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε από παιδιά. Αυτό που είπε είναι αλήθεια, δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλο ερωτικά, ως άρρεν και θήλυ. Ο Γκουντάρας φαγώθηκε, είναι φοβερό το ένστικτό του».

Η πρόσφατη τηλεφωνική τους επικοινωνία

Η Κατερίνα Καινούργιου την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Super Κατερίνα" αποκάλυψε την επαφή που είχε με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, το περασμένο Σάββατο και τα λόγια του παρουσιαστή, που τη συγκίνησαν. Ο παρουσιαστής μάλιστα τις τελευταίες μέρες βρέθηκε εκ νέου στην επικαιρότητα, αφού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική και μίλησε για την απώλεια των γονιών του (δείτε εδώ για την εξομολόγησή του).

Οι συνεργάτες της εκπομπής της παρουσιάστριας, όταν έμαθαν για την επικοινωνία τους, ρώτησαν για αυτό ζωντανά στον αέρα.

"Ήταν με τον κολλητό του αδερφού μου, το Νίκο τον Μπαρίσογλου, που είναι και δικός μου φίλος. Και παίρνω το Νίκο". Ο φίλος της της ανέφερε, πως ήταν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και εκείνη τον ζήτησε στο τηλέφωνο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πριν την αφήσει να ολοκληρώσει την εξιστόρηση του περιστατικού, της δήλωσε "Ντροπή σου, που δεν με ενημέρωσες. Έχω κάνει αγώνα για αυτή τη σχέση", προκειμένου να την πειράξει, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να γελάσει. Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου συνέχισε το αστείο του, λέγοντάς της "Στο τέλος θα παντρευτείς με τον Ουγγαρέζο και δε θα με καλέσεις".

Η παρουσιάστρια εξήγησε, πως μιλήσανε φιλικά, αλλά ο συνάδελφος της επέμενε, ότι "Την έχει πατήσει και από αλλού έτσι". Η Κατερίνα, όμως αντέστρεψε το κλίμα υπογραμμίζοντας, πως "(ο Δημήτρης Ουγγαρέζος) είπε κάτι και με στεναχώρησε, με συγκίνησε. Κοιτάξτε θα το κλείσω αυτό το θέμα". Βέβαια, για κλείσιμο ο Γρηγόρης Γκουντάρας της τόνισε, πως έτσι ξεκινάνε όλες οι ωραίες σχέσεις. Η παρουσιάστρια, όμως είχε άλλη άποψη.