«Ήμουν με καμένα μαλλιά, δεν είχα φρύδια, είχα σημάδια...» - Η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, Ρούλα Δημητριάδου, ανατριχιάζει με το ατύχημά της

«Η μαμά μου με είδε στο όνειρό της να με κρατάει η Παναγία αγκαλιά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήμουν με καμένα μαλλιά, δεν είχα φρύδια, είχα σημάδια...» - Η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, Ρούλα Δημητριάδου, ανατριχιάζει με το ατύχημά της

Στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 3/10 η Ρούλα Δημητριάδου, πρώην παίκτρια του My Style Rocks και νύφη του Γιώργου Τσαλίκη (δείτε εδώ τον σύζυγό της και αδερφό του τραγουδιστή), προχωρώντας σε μία εξομολόγηση για την περιπέτεια που αντιμετώπισε σε πολύ νεαρή ηλικία, η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Όταν, δηλαδή, ήταν περίπου 10 ετών, εξήγησε πως είχε προσπαθήσει να ανάψει μία ξυλόσομπα με μπουκάλι οινοπνεύματος. Αυτό έκανε αναρρόφηση και ανατινάχθηκε στο πρόσωπό της, αποτέλεσμα αυτό να γεμίσει σοβαρά εγκαύματα.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ρούλας Δημητριάδου για το ατύχημα που έζησε ως παιδί

«Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να βιώνει κάτι τόσο τραυματικό. Με τους επιδέσμους, να μην μπορείς ανοίξεις τα μάτια σου, να φας, να έχεις πληγές στο πρόσωπό σου που είναι τρομακτικές προς τα άλλα παιδάκια… Έβγαινα στο μπαλκόνι και τα παιδάκια φοβόντουσαν με αυτό το θέαμα. Ήμουν με καμένα μαλλιά, δεν είχα φρύδια, δεν είχα ματόκλαδα και είχα τα σημάδια στο πρόσωπο. Ο μπαμπάς μου μου έλεγε πόσο όμορφη ήμουν. Στο σπίτι δεν υπήρχαν καθρέφτες, τους είχε βγάλει η μαμά μου», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε: «Το μακιγιάζ ήταν για εμένα μονόδρομος, η ψυχοθεραπεία μου. Η μαμά μου με είδε στο όνειρό της να με κρατάει η Παναγία αγκαλιά με ολοκάθαρο πρόσωπο. Από εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο και μετά, η εξέλιξη της επούλωσης ήταν ραγδαία».