Σασμός: Της ανήκει στην πραγματική ζωή - Το δίπατο αρχοντικό που γίνονται τα γυρίσματα είναι το πατρικό της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Συγκλονιστική αποκάλυψη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Την Τετάρτη (4/10) η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day με την ηθοποιό να μιλάει για την τρίτη σεζόν του Σασμού, που ξεκίνησε, αλλά και πως πέρασε η ίδια το καλοκαίρι.

Ο ρόλος της Αργυρούς έχει σημαδέψει την ηθοποιό, καθώς αποκάλυψε, πως πιο εύκολα γυρίζει στο όνομα Αργυρώ παρά στο Χριστίνα, που είναι το πραγματικό της - με την εξέλιξη αυτή να της φαίνεται χαριτωμένη.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το πατρικό της σπίτι

Ανάμεσα σε όσα είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μεγάλο ενδιαφέρον είχε η αποκάλυψή της σχετικά με το σπίτι, που γίνονται τα γυρίσματα στο Σασμό, ως σπίτι δικό της και της Μαρίνας. Το εν λόγω σπίτι λοιπόν είναι στην πραγματικότητα το σπίτι, που μεγάλωσε η Φαμέλη με τις αναμνήσεις της από εκεί να είναι έντονες, καθώς στην εφηβεία έχασε τη μητέρα της από τη ζωή (δείτε εδώ την ομοιότητα, που είχαν).

Οι δηλώσεις της για τον θάνατο της μητέρας της

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την επιτυχία. Μόλις ήρθε, φορέσαμε μάσκες.. Με φώναζαν στο δρόμο και με παρηγορούσαν. Στην εφηβεία έβλεπα ταινίες και έπαιζα μετά τους ρόλους στον καθρέφτη. Με φαντάζομαι στη θέση της Meryl Streep.

Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή.

Πέρασα δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει σε αρκετά μπαρ και καφέ. Θα προτιμούσα να δουλέψω σε ένα καφέ από το να κάνω μια δουλειά ως ηθοποιός που δεν με εκφράζει καθόλου», είχε πει η Φαμέλη.