Ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ τη βδομάδα - Το πολυτελές σκάφος με πισίνα, τζακούζι και γυμναστήριο που νοικιάζει η Ωνάση στη Μύκονο

Υπερθέαμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό, πως η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα στο αγαπημένο της νησί των ανέμων με τις δημόσιες εμφανίσεις της να είναι κάτι λιγότερο από κρυφές (δείτε την εδώ να κρύβει το πρόσωπό της).

Μέσα μάλιστα από το ρεπορτάζ του Πρωινού διέρρευσε μία είδηση σχετικά με το σκάφος, που φέρεται να νοικιάζει η Ωνάση για την παραμονή της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, καθώς δε μένει σε κάποιο ξενοδοχείο.

Το πολυτελές σκάφος που νοίκιασε η Αθηνά Ωνάση στη Μύκονο

Πολυτελές με πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογράφου, πολυάριθμο πλήρωμα και ιδιαίτερες ανέσεις είναι το εν λόγω σκάφος με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο, πως η Αθηνά Ωνάση δίνει πάνω από 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα για αυτό.

Πόσο μειώθηκε η περιουσία που άφησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στην Αθηνά

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε η Αθηνά η αποβολή της, η προδοσία και το διαζύγιο της από τον Αλβάρο (δείτε τι κάνει σήμερα), την έκαναν να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι όμως μόνο αυτό! Mέχρι σήμερα έχει πουλήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειας της.

Ο Σκορπιός η μεγάλη αγάπη του Αριστοτέλη Ωνάση, πλέον ανήκει σε Ρώσους (δείτε πόσο πουλήθηκε), ενώ οικόπεδα τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που ανήκαν στην μητέρα της πλέον βρίσκονται σε διαφορετικά χέρια.

Ανά τα χρόνια μάλιστα, η περιουσία που της άφησε ο παππούς της, Αριστοτέλης Ωνάσης, έχει μειωθεί δραματικά, με τα ξένα μέσα να λένε πως η χρυσή κληρονόμος "φτωχαίνει", αφού έχει φτάσει πολύ χαμηλά από τα 2,3 δισεκατομμύρια που της άφησε η οικογένεια της.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η περιουσία της είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια, ωστόσο, σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της άφησε ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ, καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ, επενδύσεις εταιρειών 200 εκ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες. Ωστόσο σήμερα η Αθηνά Ωνάση έχει μόνο λιγότερα από 500 εκ., 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκ. μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού.

Μπορεί αυτά τα ποσά να μας φαίνονται σοκαριστικά, για τα δεδομένα τα δικά τους, όμως, μιλάμε για τεράστια απώλεια χρημάτων. Να σημειωθεί, ότι η Αθηνά Ωνάση φημολογείται πως εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα ο σύντροφος είναι χωρισμένος με παιδιά - δείτε φωτογραφία του.