Υπήρξαν σκληροί αντίπαλοι αλλά και συμπαίκτες - Το συγκινητικό αντίο του Φασούλα στον Γιάννη Ιωαννίδη

«Μου έδωσε το φιλί της ζωής»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο χώρος του ελληνικού μπάσκετ αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια καρδιάς τον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (4/10) μετά τον χρόνιο αγώνα, που έδινε με ένα πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρούσε.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας το βράδυ της ημέρας, που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση με τον θρύλο του μπάσκετ να μιλάει για τον εξίσου θρύλο του μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του).

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο Φασούλας τόνισε από μεριάς του, πως περίμεναν τα δυστυχή νέα, σε κάθε περίπτωση όμως η ανακοίνωση θανάτου τον σόκαρε. Έτσι λοιπόν, θέλησε να θυμηθεί μόνο τις καλές στιγμές με τον Ιωαννίδη, καθώς οι δύο τους είχαν υπάρξει συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοι.

Το αντίο του Νίκου Γκάλη

Το αντίο είναι πολύ μεγάλο με το που έγινε γνωστή η δυσάρεστη αυτή είδηση με τον Νίκο Γκάλη, έναν ακόμη θρύλο του μπάσκετ να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook με μία κοινή του φωτογραφία με τον Ιωαννίδη.

Η σχέση, που συνέδεε τους δύο θρυλικούς αθλητές τους μπάσκετ ήταν μεγάλη και μάλιστα κρατούσε χρόνια πίσω με τα λόγια του Γκάλη να το αποδεικνύουν στη δύσκολή αυτή στιγμή για την οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη.

«Έφυγε ο Γιάννης... Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος επαγγελματίας, ένας Νικητής.
Ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λιγότερες στιγμές λύπης. Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδερφός.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, η παρακαταθήκη του Γιάννη Ιωαννίδη στην κοινωνία μας είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ένας Πρωταθλητής.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό ταξίδι φίλε μου...», έγραψε ο Νίκος Γκάλης.