Αφροδίτη Σκαφίδα - Πύρρος Δήμας: Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους!

Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έρχονται και τα στέφανα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα σε μερικούς μήνες θα κρατήσουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, καθώς η αθλήτρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ο Ολυμπιονίκης, δηλαδή, θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά. Με τη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, όπου η μέλλουσα μαμά εμφανίστηκε με στενό φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε τις εδώ), το youweekly.gr έκανε πρώτο την ανακοίνωση!

Υπάρχει, όμως, μία φήμη για τους δύο γονείς, η οποία διαψεύσθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/10 στον αέρα του OPEN, μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣου. Πιο συγκεκριμένα, μετά τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη, αναφέρθηκε πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί και ο γάμος του Πύρρου Δήμα και της καλής του.

Η διάψευση της φήμης για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Πύρρο Δήμα

Αυτό, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη δεν ισχύει και το ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Η κοινή τους συνέντευξη

Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 20/10/22 και μίλησαν αναλυτικά για την σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δυο τους προτιμούν να παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι φωτογραφίες τους από εξόδους τους είναι σπάνιες, ωστόσο αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται και μέσα από τα λόγια τους φαίνεται πως είναι ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό.

«Και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε. Θέλουμε να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας. Ξεκίνησα δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου και όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες όπως και τα παιδικά μου χρόνια. Όπως ήταν η μετάβαση μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα απανωτές απώλειες. Το πατέρα μου τον έχασα το 2017, το 2018 έχασα τη σύζυγο μου και πέρυσι έχασα τη μητέρα μου. Δύσκολα πράγματα τα οποία να μην τύχουν σε κανέναν».

«Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε».