Αφροδίτη Σκαφίδα: Η δημόσια εμφάνιση με τον Πύρρο Δήμα και η φουσκωμένη κοιλίτσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αφροδίτη Σκαφίδα παράλληλα με τον αθλητισμό πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική κατεβαίνοντας στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτικής σύμβουλος Γλυφάδας.

Τη Δευτέρα (2/10) μάλιστα η ίδια έκανε μια παρουσίαση στο Opus στη Γλυφάδα λίγο πριν τις εκλογές καλώντας πλήθος κόσμου, με τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα να μη λείπει από το πλευρό της αγαπημένης του.

Δείτε επίσης: Μαυρισμένοι και τρελά ερωτευμένοι στα Κύθηρα - Η σπάνια φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα

Η κοινή έξοδος της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την Αφροδίτη Σκαφίδα, χαμογελαστή και πολύ κομψά ντυμένη. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως το τελευταίο διάστημα παράλληλα με την υποψηφιότητα της Σκαφίδα οι φήμες θέλουν να είναι σε ενδιαφέρουσα με το ζευγάρι ωστόσο να μην επιβεβαιώνει, ούτε να διαψεύδει την είδηση με την συγκεκριμένη εμφάνιση, ωστόσο να ενισχύει τις φήμες αυτές!

Αφροδίτη Σκαφιδά - Opus
Αφροδίτη Σκαφιδά -  έξοδος
Αφροδίτη Σκαφιδά - Πύρρος Δήμας

Οι δηλώσεις για τον Πύρρο Δήμα και τον ενδεχόμενο γάμο τους

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε μιλήσει στο Γειά σου για τη γνωριμία της με τον Πύρρο Δήμα, την αγάπη τους και τον ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Εννοείται κάνουμε σχέδια για το μέλλον, όμως νομίζω πως ένας γάμος είναι περισσότερο για τους συγγενείς και τους φίλους, οπότε αν το ζευγάρι είναι καλά δεν υπάρχει λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο», είπε η Αφροδίτη Σκαφιδά.