«Γιατί αγαπάτε τα σκυλιά και δεν αγαπάτε τα παιδιά;» - Η απάντηση της Εβελίνας Νικόλιζα σε σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram

Η αντίδραση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Τετάρτη 4/10 ήταν Παγκόσμια ημέρα των ζώων και το Instagram γέμισε με διάφορες αναρτήσεις διασήμων μαζί με τους τετράποδους φίλους τους. Ανάμεσα σε εκείνους που έκαναν σχετική ανάρτηση, ήταν και η Εβελίνα Νικόλιζα.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες μαζί με τον "λουκουμά" όπως αποκαλεί το σκύλο της για να του ευχηθεί "Χρόνια πολλά".

Το σχόλιο που δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα στην ανάρτηση με το σκύλο της

Ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ήταν πολύ αρνητικό και έγραφε: «Γειά σου Εβελίνα. Εσείς, οι πλούσιες, γιατί αγαπάτε τα σκυλιά και δεν αγαπάτε τα παιδιά; Καλά είναι τα σκυλιά, αλλά στην αυλή. Εκεί είναι το φυσικό τους περιβάλλον. Ο άνθρωπος, τα μωρά είναι πρώτα και μετά τα ζώα. Δε μπορώ να καταλάβω».

Το δημοσίευσε λοιπόν σε story και έγραψε «Ένιωσα πολύ πλούσια με αυτό το σχόλιο. Και αβοήθητη. Είμαστε όλοι αβοήθητοι βασικά».

Να σημειώσουμε πως παρόμοιο σχόλιο δέχτηκε και η Ελένη Τσολάκη, όχι στο Instagram αλλά σε έξοδό της.

Εβελίνα Νικόλιζα παιδιά

Η δημοσιογράφος πάντα απαντάει στα αρνητικά σχόλια

Λίγο μετά το ατύχημα της Μπέσσυς Αργυράκη σε συναυλία της, η Εβελίνα Νικόλιζα δέχτηκε ένα χυδαίο σχόλιο στα social media τόσο για την ίδια όσο και για τη μητέρα της με αφορμή τον τραυματισμό της και την εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, λοιπόν, θέλοντας να δείξει πόσο κακία υπάρχει στον κόσμο και άνθρωποι που δεν σκέφτονται τον συνάνθρωπο τους, στάζοντας φαρμάκι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε.

Το σχόλιο λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόσεξε μην φας καμιά σούπα σαν τη μάνα σου… 150 κιλά αυτή, 200 εσύ, όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχει νοσοκομείο να σας περιθά(λ)ψει».

Η ίδια θέλησε να απαντήσει δημόσια στο άτομο που έκανε το σχόλιο αυτό για να μοιραστεί και τα συναισθήματα που νιώθει κάθε φορά που δέχεται παρόμοια σχόλια.

«Πιστεύετε θα σταματήσει ποτέ να με τρομάζει αυτός ο κόσμος;», απάντησε χαρακτηριστικά.

Εβελίνα Νικόλιζα Instagram κιλά