«Αυτά που λες, τα πιστεύεις;» - Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Λιάγκα και Βουλγαράκη λόγω της κόντρας Χρηστίδου και Αλεξάνδρου

Πως δεν είναι δίκιο Ελένη μου; Θα με τρελάνεις τώρα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτά που λες, τα πιστεύεις;» - Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Λιάγκα και Βουλγαράκη λόγω της κόντρας Χρηστίδου και Αλεξάνδρου

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 δεν γινόταν να μην ασχοληθεί με την τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Σίσσυ Χρηστίδου, εξαιτίας της μη ενημέρωσης του δεύτερου πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή της, Χαμογέλα και Πάλι, με αποτέλεσμα τα επαγγελματικά του να βρεθούν στον "αέρα".

Το μοντέλο σε δηλώσεις του πέταξε τα "καρφιά" του, ενώ η απάντηση της παρουσιάστριας δεν άργησε να έρθει και ήταν δημόσια και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες σχετικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, θέλησε να πάρει την άποψη της Ελένης Βουλγαράκη η οποία την τελευταία χρονιά στην εκπομπή του MEGA, συνεργάστηκε και με τους δυο. Τα όσα είπε ωστόσο, φαίνεται πως δεν ικανοποίησαν τον παρουσιαστή, αφού δεν έπαιρνε τη θέση κανενός, αποδείδοντας την κόντρα αυτή την σε παρανόηση.

Η ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Βουλγαράκη λόγω Αλεξάνδρου - Χρηστίδου

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρεται σε μία επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το τέλος της εκπομπής. Και δια ζώσης, και τηλεφωνική. Τότε, δεν είχε παρθεί καμία απόφαση για την εκπομπή», ανέφερε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

«Αυτά που λες, τα πιστεύεις; Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να είναι η εξαίρεση, όμως ο κανόνας είναι και μιλάω για την αφεντιά μου "οποτεδήποτε έχει απομακρυνθεί ή προστεθεί συνάδελφος στην εκπομπή που εγώ ηγούμαι είναι σε δική μου γνώση και με δική μου συναίνεση". Κάνω τηλεόραση 28 χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κανένας ποιον θα διώξω και ποιον θα πάρω. Κι εγώ μπορεί να ήθελα κάποιον στο πάνελ με 20 χιλιάδες ευρώ, δε μπορούμε λόγω μπάτζετ. Η Σίσσυ Χρηστίδου θα μπορούσε να του πει ότι δεν χωράει φέτος στην εκπομπή, γιατί μειώνεται το μπάτζετ. ή θα μειώσω έναν άνθρωπο από το πάνελ. Δεν το είπε όμως», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχει γίνει μια παρανόηση. Είναι μια συζήτηση που θα μπορούσε να γίνε τηλεφωνικά. Ήθελε άλλη αντιμετώπιση για την αποχώρηση του. Αυτή είναι η πικρία του», συνέχισε, με τον Γιώργο Λιάγκα να την ρωτάει σε ποιον δίνει δίκιο. Όταν του απάντησε όμως πως δεν είναι θέμα δίκιου, τότε ο παρουσιαστής φάνηκε πως "τα πήρε".

«Πως δεν είναι δίκιο Ελένη μου; Θα με τρελάνεις τώρα; Είναι δύο άνθρωποι που λένε αντίθετα πράγματα και προφανώς ο ένας από τους δύο λέει ψέματα και κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Ωραία να μην παίρνουμε θέση, αλλά εδώ προφανώς υπάρχει ένα ψέμα», αντέδρασε.

«Μα δεν είναι θέμα θέσης, εγώ έχω μιλήσει και με τους δυο», είπε αγανακτισμένη η δημοσιογράφος, συνεχίζοντας και αποκαλύπτοντας πως η παραγωγή είπε στην Σίσσυ Χρηστίδου πως θα ενημερώσουν οι ίδιοι τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε.