«Eίναι άφαντη! Nόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή μέχρι και τώρα, αλλά...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη σχέση του με τη Χρηστίδου

«Πρέπει να ήταν δική της απόφαση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Eίναι άφαντη! Nόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή μέχρι και τώρα, αλλά...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη σχέση του με τη Χρηστίδου

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά δίπλα στην Κατερίνα Ζαρίφη. Το μοντέλο, λοιπόν, μίλησε για το νέο του βήμα, προχωρώντας, όμως, και σε αποκαλύψεις για την αποχώρησή του από το Χαμογέλα και Πάλι.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν έλαβε προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου του, Πάρη, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το μυστήριο μέχρι και το γλέντι που έληξε τα ξημερώματα).

Η αλήθεια για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Σίσσυ Χρηστίδου

«Έχει αλλάξει πάρα πολύ όλο αυτό το κομμάτι. Οι εκπομπές έχουν γίνει ψυχαγωγικές, έχουν γίνει ενημερωτικές... Όλες οι εκπομπές έχουν απ' όλα. Μου άρεσε αυτό που έκανα και γενικότερα που υπήρχε ένα σχόλιο με τα δικά μου μάτια, με αυτά που πίστευα εγώ. Θα το ξαναέκανα, γιατί όχι; Πάνω από όλα έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι και πώς είσαι και πώς πάει η συζήτηση. Είναι πάρα πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο», είπε αρχικά.

Και έπειτα ξεκαθάρισε: «Με τη Σίσσυ, δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου, γενικά είναι άφαντη σε όλο αυτό το κομμάτι, δεν μου έχει απαντήσει σε τηλέφωνα, σε μηνύματα και όλα αυτά. Είχε και περάσει και όλα αυτά με τον πρώην σύζυγό της, οπότε δεν είναι και εύκολο όλο αυτό που έζησε, οπότε λογικό είναι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι το κομμάτι της δικαιολογίας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε που αποχώρησα από την εκπομπή. Πρέπει να ήταν δική της απόφαση, εγώ νόμιζα ότι θα ήμουν, ακόμα και τώρα δεν έχω πάρει απάντηση. Δεν ξέρω πως έγινε όλη αυτή η αλλαγή. Γενικότερα, ένα αναπάντητο ερώτημα».

Στην ίδια εκπομπή, λίγο αργότερα, μίλησε και η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία δήλωσε για το παραπάνω ζήτημα: «Δεν ξέρω κάτι. Όταν συνεργαζόμασταν όλα ήταν οκ, μια χαρά. Δεν γνωρίζω καθόλου αυτό που μου λέτε».

«Στο Πρωινό είναι όλα πάρα πολύ καλά», ανέφερε έπειτα.