Δεν έλαβε ποτέ προσκλητήριο η Σίσσυ Χρηστίδου για τη βάφτιση του νουνίτο - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ήρθε η ρήξη μετά την αποχώρηση από το Χαμογέλα και Πάλι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου / Δημήτρης Αλεξάνδρου / NDP
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου / Δημήτρης Αλεξάνδρου / NDP

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του νουνίτο, του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και λαμπεροί (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και έμειναν δίπλα στο ζευγάρι όλο το βράδυ, χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι το πρωί (δείτε εδώ το γλέντι με τους ναργιλέδες).

Παρόλα αυτά, παρατηρήθηκε πως έλειπε από το ευχάριστο αυτό γεγονός ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία συνεργάστηκαν στο Χαμογέλα και Πάλι την περσινή σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες μετά την αποχώρησή του.

Γιατί έλειπε η Σίσσυ Χρηστίδου από τη βάφτιση του γιου του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Το ερώτημα που συζητήθηκε πολύ είναι γιατί δεν έστειλε κάμερα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και όχι μόνο δεν έστειλε, δεν πήγε και κανένας από την εκπομπή. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι δεν κάλεσε ούτε τη Σίσσυ ούτε κάποιον από το πάνελ, πλην της Ελένης Βουλγαράκη, η οποία πήγε, και κανέναν από τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Σίγουρα οι σχέσεις τους δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή φάση και δεν ήταν ωραίο από την πλευρά του να μην καλέσει τα άτομα με τα οποία ήταν μαζί πριν από ένα μήνα για την εκπομπή.

Ίσως το ότι δεν συνέχισε στην εκπομπή, για τους δικούς του λόγους ή αν δεν ενημερώθηκε εγκαίρως, είναι σαν τιμωρία;», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.