Ξέσπασε σε κλάματα ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Αν τους είχα πέντε λεπτά μπροστά μου...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά και τους γονείς του

«Θα γίνω πάππους από τον δεύτερο μου γιο, τον Αντώνη, περιμένει μία κορούλα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Αν τους είχα πέντε λεπτά μπροστά μου...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά και τους γονείς του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε μια συνέντευξη από καρδιάς στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκεκριμένα στην Δανάη Μπάρκα, η οποία προβλήθηκε σήμερα 5/10 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο τραγουδιστής, άνοιξε την καρδιά του για την προσωπική του ζωή, δείχνοντας ένα πρόσωπο που λίγοι έχουν δει...

Αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά, αλλά και στα αρνητικά που έχουν ακουστεί για τον χαρακτήρα του.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, μίλησε μέσα από την καρδιά του και για τις σχέσεις με τα παιδιά του, ανακοινώνοντας πως ο γιος του ο Αντώνης θα τον κάνει πρώτη φορά παππού και θα έρθει στην οικογένεια το πρώτο κορίτσι.

Τα συγκινητικά λόγια του Θέμη Αδαμαντίδη

«Υπήρξε περίοδος που λύγισα επειδή δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και έφτασα στο σημείο να κάνω άλλη δουλειά. Είπα ότι "τώρα πρέπει να φανώ δυνατός". Δεν θα με ενδιέφερε να ακουστεί για μένα ότι έχω καλή φωνή, άλλα ότι θέλω το κάλο του κόσμου. Δεν μπορώ να φανταστώ να ενοχλήσω κάποιον άλλον όταν δεν με πειράζει, δεν με ενοχλεί. Τα μέσα μου έχουν φερθεί ωραία πολλές φορές, άλλα κάποιες φορές συνεχίζουν πράγματα που δεν ισχύουν, για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Εκεί μου τι χαλάει περισσότερο. Παλιότερα με πλησίασαν για να με ρωτήσουν κάτι κουτσομπολίστικο, και μου χρέωσαν μία κίνηση που έκανα με το χέρι, ενώ έπαιζε το βιντεάκι πιο γρήγορα (δείτε εδώ το βίντεο με το τι εννοεί)», ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Όταν είμαι στεναχωρημένος, δεν μπορώ να τραγουδήσω, πριν βγεις στη σκηνή περνάς δύσκολες στιγμές, άλλα πάνω στη σκηνή το ξεχνάς γιατί πρέπει να ευχαριστήσεις τον κόσμο. Ένα τραγούδι που άφησα και το μετάνιωσα είναι το "Αν το λες αυτό αγάπη" του Δημήτρη Κοντολάζου. Αρκετά από τα τραγούδια μου δεν θα τα έλεγα, έκανα και χατίρια», είπε σε άλλο σημείο.

Η εξομολόγηση για τα παιδιά του και τους γονείς του

«Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, πάντα σεβόμουν αυτό που θέλουμε. Ναι με δεν τους χάλασα χατίρι, αλλά έχω κάνει λάθος... έπρεπε να έχω αφιερώσει πιο χρόνο μαζί τους. Θα μπορούσα να κάνω κάποια εύστοχη απονομή. Θα γίνω πάππους από τον δεύτερο μου γιο, τον Αντώνη, περιμένει μία κορούλα. Το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Νιώθω πολύ όμορφα», είπε συγκινημένος.

Ενώ όταν αναφέρθηκε στους γονείς του, ξέσπασε σε κλάματα: «Μια συμβουλή που έχω δώσει στους γονείς μου είναι να είναι λογικοί να μην είναι άδικοι. Αν αγαπάνε κάτι να αγωνιστούν για αυτό. Στους γονείς μου αν τους είχαν για πέντε λεπτά μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από ότι τους έδειξα στη ζωή μου».