«Μου βγήκε τόσο αυθόρμητα...» - Το ξεκαθάρισμα του Νίκου Γεωργιάδη για την κόντρα του με τη Φαίη Σκορδά

Τι είπε για την φράση του στην περμιέρα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την απάντηση του έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης σχετικά με την τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα του και την Φαίη Σκορδά, με αφορμή μια ατάκα του κατά την διάρκεια την πρεμιέρα της εκπομπής Πρωινό Σουσού στο OPEN, με την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Τετάρτης 4/10.

Ο δημοσιογράφος είπε την εξής φράση: «Χαίρομαι, γιατί είμαι πλέον σε μια οικογένεια που θα μπορώ να λέω ελευθέρα όσα θέλω. Ευχαριστώ», αφήνοντας υπονοούμενα για το προηγούμενο "σπίτι" του, το Πρωινό μας.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε συνέχεια στο θέμα με την προβολή και τον σχολιασμό της συγκεκριμένης φράσης στην εκπομπή της Fay's Time.

Το ξεκαθάρισμα του Νίκου Γεωργιάδη

Ο Νίκος Γεωργιάδης θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ώστε να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση με την πρώην συνεργάτιδα του.

«Μου βγήκε τόσο αυθόρμητα, γιατί ένιωσα τόσο ζεστά εδώ πέρα. Φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα με τη Φαίη Σκορδά. Την αγαπάω τη Φαίη Σκορδά, θεωρώ πως έχουμε δεθεί πέρσι. Περνούσαμε πάρα πολύ ώρα στο καμαρίνι της κάθε πρωί.» είπε αρχικά.

«Έχουμε μία καλή σχέση, είχαμε περάσει και τις διαφωνίες μας. Τα έχουμε περάσει όλα με τη Φαίη, αλλά την εκτιμώ απεριόριστα, μόνο αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση. Θεωρώ πως το χθεσινό διογκώθηκε πάρα πολύ.»

«Δε θα ήθελα ποτέ να στενοχωρήσω κανένα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητα. Έχει να κάνει με το πώς αισθάνομαι εδώ πέρα, θα έχω πιο πολύ χώρο και χρόνο. Τώρα για κάποια πράγματα που έχουν γίνει σε προηγούμενες συνεργασίες μου, δε θεωρώ πως υπάρχει λόγος να το ανοίξω και να τοποθετηθώ. Σίγουρα καμία συνεργασία δεν είναι τέλεια, γιατί είναι μια δουλειά. Μπορεί να έχει να κάνει με μένα, το πως αισθανόμουν εγώ. Δεν έχει να κάνει όμως σίγουρα με τη Φαίη Σκορδά» κατέληξε ο Νίκος Γεωργιάδης.