"Βροχή" τα unfollow - Τι συνέβη ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Όλο το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου γνωρίστηκαν στο Survivor All Star και αμέσως έγιναν πολύ καλές φίλες, καθώς η πρώτη θέλησε να σταθεί στο πλευρό της δεύτερης όταν έβλεπε πόσο δύσκολα περνούσε εξαιτίας του όλου μπερδέματος με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο παιχνίδι.

Συνέχισαν να κάνουν παρέα για κάποιο διάστημα μετά την αποχώρησή τους από το ριάλιτι, όμως όπως φαίνεται, τελικά αυτή η φιλία έληξε άδοξα και μεταξύ τους έπεσαν και unfollow στα social media. Το αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 5/10 στον αέρα του Breakfast at Star η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία παντρεύεται.

Το παρασκήνιο του unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στην Ελευθερία Ελευθερίου

«Κάποιες επιλογές που έχω κάνει στο παρελθόν και έχω στηρίξει κάποιες γυναίκες, δεν θα τις στήριζα έτσι. Θα απείχα, γιατί τελικά και όλοι οι άλλοι που ήταν εναντίον τους κάποιο λόγο είχαν που εγώ δεν τον έβλεπα. Δεν απαντώ για ποιο πρόσωπο μιλάω», είπε αρχικά.

Και έπειτα, δήλωσε: «Αυτούς που ακολουθώ είναι όλοι ευχάριστοι, όταν κάτι με ενοχλεί κάνω unfollow. Κάνω συνέχεια unfollow, μέχρι και σήμερα. Το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου. Κάποια στιγμή στο Instagram όταν δεν έχεις επικοινωνία καθημερινή με κάποιους ανθρώπους, βαριέσαι να βλέπεις, οπότε πατάς το unfollow, εύκολη λύση. Πρώτα είδα ότι με έκανε εκείνη και μετά την έκανα εγώ».

Δείτε επίσης: Unfollow έπεσαν και ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά τη διαμάχη τους