Οι τρυφερές δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον σύντροφό της - Έτοιμη να παντρευτεί ξανά

«Έχω βρει το λιμάνι μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή ''Ελένη'', η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (5/10) με την ηθοποιό να δηλώνει, πως βρίσκεται σε μία πολύ ώριμη περίοδο της ζωής της.

Η προσωπική της ζωή είναι πολύ ισορροπημένη, καθώς η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σχέση με τον σύντροφό της Κυριάκο (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για το επόμενο βήμα στη σχέση τους).

Αίσθηση προκάλεσαν μάλιστα οι δηλώσεις της ηθοποιού μιλώντας ανοιχτά για το παρελθόν της, τους δύο γάμους, που έχει κάνει τονίζοντας, πως είναι ανοιχτή στη ζωή και στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον σύντροφό της

«Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Το έκανα δυο φορές, όλα είναι πιθανά. για το αν θα τριτώσει. Δεν είμαι αρνητική, είμαι ανοιχτή σε ό,τι φέρει η ζωή. Γενιά οι σχέσεις που έχω κάνει και οι γάμοι είχαν έντονα συναισθήματα, ήταν όλα στο κόκκινο.

Τώρα είμαι σε μια φάση εξαιρετική. Είμαι με έναν άνθρωπο εξαιρετικό, τον σύντροφό μου, τον Κυριάκο. Είμαστε μαζί δυο χρόνια μαζί, τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ, με στηρίζει. Είμαι καλά. Θα το έλεγα, πως έχω βρει το λιμάνι μου», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν από...»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Πάριο (δείτε τη σύντροφο του σήμερα).

«Έχω ζήσει καταπιεστική συμπεριφορά από ζήλια. Κάποια στιγμή είχα παρακολούθηση από τηλέφωνα και το πήρα χαμπάρι. Μου είχαν βάλει κοριό στο σταθερό. Τα διαζύγια δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου τύχει. Όταν σκέφτομαι τι έχει γίνει λέω “εγώ φταίω, δεν μου φταίει ο άλλος άνθρωπος”. Κρατάω πολύ καλές σχέσεις, εξαιρετικές», ανέφερε αρχικά.

«Επειδή είμαι ηθοποιός δεν θα ζήσω την ζωή μου; Για όνομα του Θεού! Έχω και κάποιες εκδηλώσεις να πάω, θα τον κρύβω τον άνθρωπο; Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν μέσα από θάμνους. Δεν έχω καταλάβει εάν κάποιος σύντροφος μου με είχε απατήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξω κινητό, ποτέ», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια μίλησε και για το θάνατο του πατέρα της: «Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο. Όταν έφυγε δεν έκλαψα τόσο πολύ, γιατί τα προηγούμενα χρονιά έκλαιγα συνεχώς. Η μαμά μου… Δεν έχω ξαναδεί τόσο αγάπη! Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου. Της έλεγα “μαμά σε θαυμάζω” και μου έλεγε ότι “αυτός ο άνθρωπος με έχει κάνει ευτυχισμένη όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου”».