Η τελευταία έξοδος του Καλίδη με την Μάρκογλου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο - Στα μπουζούκια μετά την πρόταση γάμου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Καλίδης είπε το μεγάλο ''ναι'' στην παραγωγή του ''I am celebrity get me out of here'' και έτσι έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω με τα τρία του παιδιά την αγαπημένη του Λεάννα Μάρκογλου.

Το ζευγάρι είναι μαζί στη ζωή εδώ και 18 χρόνια, ωστόσο δεν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο, με τον τραγουδιστή να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν φύγει για το ριάλιτι (δείτε εδώ το δαχτυλίδι και όλες τις λεπτομέρειες).

H έξοδος του Πάνου Καλίδη με την Λεάννα Μάρκογλου πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν φύγει λοιπόν, ο Πάνος Καλίδης για τον Δομίνικο και αφού έκανε και την πρόταση γάμου φρόντισε να κάνει μια τελευταία έξοδο με την καλή του στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Posidonio με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει πιο ερωτευμένους από ποτέ!

Καλίδης - Μαρκογλου

Για πόσο καιρό είχε χωρίσει το ζευγάρι

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Λεάννα Μάρκογλου, την οποία είδαμε πρόσφατα σε κοινή έξοδό της με τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος ήταν και το θέμα της συζήτησης. Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, όμως η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη και, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχουν φτάσει και να χωρίσουν παίρνοντας αποστάσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Δίπλα της ήταν, φυσικά, και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το Survivor σχετικά με την ανδρική του φύση που επηρέασε την σχέση τους, όμως, το βασικό ζήτημα αφορά το διάστημα που έχουν παραμείνει αμίλητοι μετά από κάποιον τσακωμό τους.

Ο Πάνος Καλίδης, αρχικά, μίλησε για δύο με τρεις μέρες, ωστόσο η Λεάννα τον διέψευσε και ανέφερε πως έχει περασει και μία βδομάδα κατά την οποία δεν είχαν επικοινωνία και, μάλιστα, για να μην αντικρίζει ο ένας τον άλλο, είχαν χωριστεί στους ορόφους του σπιτιού: «είχαμε χωριστεί και στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του τραγουδιστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Καλίδης: «Δεν θα βάζαμε τις στρατηγικές πάνω από μία φιλία...» - Τα "καρφιά" του για την Αγγελική Ηλιάδη

Της έκανε πρόταση γάμου πριν φύγει για το I'm a Celebrity Get me out of here: Παντρεύονται όταν γυρίσει!

I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights πρεμιέρας: Η είσοδος των παικτών, ο πρώτος καβγάς και οι επικοί Λιανός & Καλομοίρα

I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Με κόκκινο φλογερό φόρεμα και γόβες στη ζούγκλα - Τα πλάνα της Δήμητρας Αλεξανδράκη πριν αποχωρήσει οικειοθελώς

I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: «Γιατί βάζεις κραγιόν μέσα στη ζούγκλα;» - Τα πρώτα επικά σχόλια Λιανού & Καλομοίρα στην πρεμιέρα

I'm a celebrity get me out of here: Άλλοι θα κακοπεράσουν και άλλοι θα βρουν ανέσεις - Τα πρώτα πλάνα από τη ζούγκλα που θα μείνουν οι παίκτες

I'm a celebrity get me out of here: Είναι γεγονός! Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο

«Φιλί, φιλί» - Με τούρτα στα χέρια "μπούκαρε" στα καμαρίνια του J2US για τον Καλίδη η Λεάννα Μάρκογλου

Πρώτη φορά τηλεοπτικά: Η ανακοίνωση Πάνου Καλίδη - Λεάννας Μάρκογλου για τις φήμες χωρισμού