«Δεν ήθελα να πω ούτε...» - Αμήχανοι μπροστά στις κάμερες Χατζίδου & Παύλου μετά το μήνυμα προς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ξεκαθάρισμά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ήθελα να πω ούτε...» - Αμήχανοι μπροστά στις κάμερες Χατζίδου & Παύλου μετά το μήνυμα προς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προκάλεσε μεγάλο ντόρο με τις δηλώσεις του για τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, μετά την αποκάλυψη του προσκλητηρίου της βάφτισης του μικρού Πάρη, με τις δύο πλευρές να του απαντούν δημόσια (δείτε εδώ τη διάψευση της παρουσιάστρια του MEGA και εδώ την ενόχληση του ζεύγους του Breakfast at Star).

Η δημοσιογράφος του Happy Day, ωστόσο, προσέγγισε ξανά τους δύο παρουσιαστές του STAR μετά το τέλος της εκπομπής τους, για να τους ρωτήσει σχετικά με το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε, για τα συναισθήματά τους και τις σκέψεις τους, ωστόσο και οι δύο προσπάθησαν να το αποφύγουν.

Οι νέες δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου μετά τον σάλο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν θα κάνω κάποια τοποθέτηση, ότι ήταν να πω το είπα στην εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου, ενώ η Ελένη Χατζίδου, επισήμανε με τη σειρά της: «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Εγώ δεν ήθελα να πω ούτε αυτά στην εκπομπή. Δεν υπήρχε λόγος για όλο αυτό».

Το σχόλιο της Τσιμιτσιλή

Στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, στις 5/10 η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, μετά την προβολή του ρεπορτάζ, θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας πως ούτε και οι ίδιοι είχαν καταλάβει πως είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Τώρα όμως που το κατάλαβαν δεν θα ειπωθεί ούτε κουβέντα.

«Ο Δημήτρης είχε στείλει και σε μένα κάποια μηνύματα όταν εσύ (Τίνα Μεσσαροπούλου) είχες αποκαλύψει ότι ο νονός θα είναι ο Γιώργος Μανίκας. Μου είχε πει "γιατί μιλήσατε για τη βάφτιση του παιδιού;". Του είπα πως μας έχεις μπερδέψει με άλλη εκπομπή, δε δείξαμε εμείς το προσκλητήριο. Θέλω να με είναι ειλικρινής. Αν το είχαμε μπορεί και εμείς να το δείχναμε, γιατί δε θεωρούμε ότι είναι κάτι το απαγορευμένο. Αν ήξερα βέβαια εκ των προτέρων ότι θα τον ενοχλούσε τόσο πολύ δεν θα είχα μπλέξει.

Πάντως εγώ δεν σας κρύβω ότι όταν κατάλαβα πως ο Αλεξάνδρου έχει τέτοιο θυμό με το προσκλητήριο και τη βάφτιση, θυμάμαι είχα πει στην Μαίρη, να μην την καλύψουμε τη βάφτιση. Και δεν την καλύψαμε. Δεν είχα καταλάβει πως θέλουν τόση μυστικότητα γιατί με τον Νουνίτο πάνε παντού, πάνε ταξίδια, φουλ έκθεση στα social media. Ειλικρινά Δημήτρη και Ιωάννα, αν ξέραμε ότι δε θέλετε καθόλου... Εγώ δεν το ήξερα, δεν είχα καταλάβει ότι είναι άβατο το θέμα βάφτιση. Τώρα ούτε κουβέντα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.