Γιώργος Παπαδάκης: «Εγώ δεν έχω τρία παιδιά έχω τέσσερα...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του μεγάλου παρουσιαστή

«Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", Γιώργος Παπαδάκης, παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική και βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη στη εκπομπή "Πρωινό Σουσού" και στην Ελένη Τσολάκη, που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του "Open".

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τα πάντα και τους πάντες.

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού"

«Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Εγώ δεν έχω τρία παιδιά, έχω τέσσερα. Το "Καλημέρα Ελλάδα" είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι κάποια μέρα θα είμαι μακριά από αυτό το πράγμα. Όχι από την παρουσίαση, γιατί στην παρουσίαση κάποια μέρα πρέπει να έρθει και το τέλος», ξεκίνησε να εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής ο δημοσιογράφος. «Δεν είναι θέμα ηλικίας, αν και ο ηλικιακός ρατσισμός στον τόπο μας καλά κρατεί. Αλλά είναι εντάξει, that's all, αρκετά. Θέλω να είμαι κοντά σε αυτή την εκπομπή, κάνω την παρουσίασή της, δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Αλλά και πίσω να είμαι, και πλάι να είμαι, δεν πρόκειται να είμαι μακριά από το Καλημέρα Ελλάδα"», κατέληξε για το ζήτημα της παρουσίασης της εκπομπής του, το οποίο ανακύπτει κάθε τόσο στην επικαιρότητα.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους καθορίζει η τηλεόραση. Εγώ δεν ψωνίστηκα από την ιδιωτική τηλεόραση. Εγώ ψωνίστηκα από τη δημόσια τηλεόραση, όταν δεν υπήρχαν πολλές ζωντανές εκπομπές», διηγήθηκε. «Με ενοχλούσε, όταν δεν με αναγνώριζαν. Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και κοίταζα να δω ποιος με κοιτάει. Πάντα ψωνίζεσαι στην τηλεόραση, απλώς δεν πρέπει να σου μένει», πρόσθεσε. «Έχω αδικήσει κόσμο, έχω υπάρξει σκληρός, αλλά όταν το κάνεις αυτό για 33 χρόνια επί 4 ώρες», παραδέχτηκε και δικαιολόγησε τη στάση του.

«Η τηλεοπτική δημοσιογραφία είναι αυτή που άλλαξε τη δημοσιογραφία, αλλά είναι αρκετά παρεξηγημένη, γιατί έχουμε μείνει στην εικόνα. Το σημαντικό για τον κόσμο είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου και όχι να είσαι πρωταγωνιστής», φανέρωσε για το επάγγελμά του. «Δε γίνεται να είμαι μαθήτρια το πρωί, πόρνη το βράδυ», είπε για την εποχή που είχε προσπαθήσει να ξεκινήσει βραδινή εκπομπή, η οποία ήταν σύντομης διάρκειας.

«Οι πολιτικοί είναι καλλιτέχνες», ανέφερε για το λόγο που τους επιλέγει ως καλεσμένους, αντί για καλλιτέχνες, όπως παλαιότερα. «Ο Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που τα περισσότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν το ήξεραν. Εγώ θέλω να τον δω ως πολιτικό, όχι στις δημόσιες εμφανίσεις», τοποθετήθηκε για το φαινόμενο του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αρνήθηκα πρόταση για την πολιτική, γιατί δεν είμαι για αυτό. Το είχα δοκιμάσει για λίγο ως δημοτικός σύμβουλος. Αλλά όταν πέρασα το δημοτικό χώρο, άρχισα το δημοτικό χορό», ανέφερε για τη δική του σχέση με την πολιτική.

«Μου έχουν ζητήσει όλα τα κανάλια να πάω εκεί, αλλά για εμένα είναι ηθικό το ζήτημα. Είμαι φίλος με όλα τα παιδιά που είναι απέναντί μου, αν και τα νούμερα τα βλέπω κάθε πρωί», εξήγησε για τη δουλειά του στον ΑΝΤ1. «Δεν έχω σκεφτεί να βάλω τελεία στο "Καλημέρα Ελλάδα". Στο Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή θα βάλω άνω τελεία ή αποσιωπητικά, αλλά όχι τελεία. Η Μαρία είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της, αλλά έχουμε και διαφορετικές απόψεις χωρίς να είναι επιτηδευμένο», δήλωσε για την εκπομπή, την οποία όρισε και ως προϊόν του καναλιού, που δημιούργησε εκείνος.

«Είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες, γιατί δεν μπορούν να βγουν άβαφτες, ή με άβαφτο μαλλί, ενώ ένας άνδρας δε χρειάζεται. Η Τίνα είναι η κολώνα μου. Δε θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω 33 χρόνια, αν δεν ήταν δίπλα μου η Τίνα. Είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος. Μπαμπάς πρώτα και φίλος εκεί που πρέπει», ολοκλήρωσε αυτή την όμορφη και συγκινητική συνέντευξη μιλώντας για την οικογένειά του και δίνοντας πολύ γλυκές ευχές και συμβουλές στην παρουσιάστρια. (δείτε εδώ τι είπε για την ενδεχόμενη συνεργασία του με το γιο του).

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του παρουσιαστή και δημοσιογράφου στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού":