Υπάρχει σοβαρός λόγος από πίσω - Η άρνηση του Γιώργου Παπαδάκη να συνεργαστεί με τον γιο του, Φοίβο

«Και πολύ καλύτερος να ήταν από εμένα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Πρωινό Σουσού'', η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (5/10) με τον γνωστό δημοσιογράφο - παρουσιαστή να αναφέρεται στην καριέρα του γιου του, Φοίβου.

Σε ερώτηση μάλιστα γιατί δεν έχει συνεργαστεί ακόμα τηλεοπτικά ο Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο ή αν έχει σκοπό να συμβεί αυτό στο μέλλον, ο ίδιος απάντησε κατηγορηματικά, πως δεν το επιθυμεί κανένας από τους δύο.

Η απάντηση αυτή του Παπαδάκη δεν σχετίζεται με τη σχέση, που έχει με το παιδί του, απλώς έχει καταλήξει, πως θα μπουν στη διαδικασία σύγκρισης από το κοινό και αυτό δε θα ωφελήσει τον Φοίβο (δείτε εδώ ποια είναι η σχέση του Παπαδάκη με τη σύντροφο του γιου του).

Ο λόγος που δεν θέλει να συνεργαστεί ο Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του, Φοίβο

«Δεν θα δούλευα με τον Φοίβο ούτε εκείνος θέλει ούτε εγώ θέλω. Ο Φοίβος είναι στο ξεκίνημά του, έχει πολλά χιλιόμετρα ακόμα να κάνει στη ζωή του. Και πολύ καλύτερος να ήταν από εμένα, που είναι, θα τον αδικούσα και το τελευταίο πράγμα, που θέλω είναι να αδικήσω το παιδί μου», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτόν τον πατέρα»

O Φοίβος Παπαδάκης, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και στην δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Ο νεαρός δημοσιογράφος, μίλησε για όλα, ακόμα και για το αν φοβάται την σύγκριση που μπορεί αρκετοί να κάνουν με τον πατέρα του, τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς τώρα ο Φοίβος έχει ανοίξει τα ''φτερά'' του και βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes.

Στην αρχή της συνέντευξης η δημοσιογράφος Μαίρη Καράμπελα, ρώτησε τον Φοίβο Παπαδάκη αν φοβάται την σύγκριση που μπορεί να κάνουν πολλοί με τον πατέρα του (δείτε εδώ την αναφορά του Φοίβου Παπαδάκη στον πατέρα του), ο οποίος είναι καταξιωμένος δημοσιογράφος και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο αυτό. Ο ίδιος σχετικά με αυτό απάντησε ότι: «Από τότε που μπήκα στον χώρο της δημοσιογραφίας, έβγαλα από μέσα μου το θέμα της σύγκρισης με τον πατέρα μου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας και μοναδικός. Για μένα είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης με την μακροβιότερη πρωινή εκπομπή».

Σχετικά με αυτό συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση. Επομένως, ποιος να συγκριθεί μαζί του; Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς. Έχω αποβάλει αυτό το άγχος από μέσα μου, το αφήνω για άλλους. Όποιος θέλει να με συγκρίνει με τον πατέρα μου έχει κάθε δικαίωμα, αλλά εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».

πατερας και γιος παπαδακης

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ρωτήθηκε αναφορικά με το τι θαυμάζει περισσότερο στον πατέρα του, όχι μόνο στο καμμάτι της δουλειάς, αλλά και σαν άνθρωπο γενικότερα. Ο Φοίβος Παπαδάκης, στην συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε ότι: «Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτόν τον πατέρα, διότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα καλή επικοινωνία με τα παιδιά του. Μας έχει μάθει να πατάμε στα πόδια μας και ότι κάνουμε να το κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που είμαι γιος του. Πολλές φορές μπορεί να θέλω να ψάξω ένα θέμα δημοσιογραφικά και εκείνος, ενώ έχει πολλές επαφές, μου λέει ''Ψαξ’ το μόνος σου''».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι: «Μπορεί αυτό στιγμιαία να με νευριάζει γιατί χάνω χρόνο, παρ’ όλα αυτά το εκτιμώ. Είναι σημαντικό να έχεις γονείς που σε μεγαλώνουν μαθαίνοντας σε να πατάς στα πόδια σου».